Boksicoon Tyson Fury Netflix real life serie in de maak
Home / Nieuws / Boksicoon Tyson Fury Netflix real life serie in de maak

Boksicoon Tyson Fury Netflix real life serie in de maak

Boksicoon Tyson Fury Netflix real life serie in de maak

De streaming gigant Netflix heeft plannen aangekondigd voor de real life Tyson Fury serie en deze is momenteel in productie. Het verhaal van de Gypsy King is een van de meest fascinerende in alle sporten. En zal waarschijnlijk velen aanspreken vanwege de dalen die hij doorging, evenals zijn vele hoogtepunten in het boksen.

De tweevoudig kampioen zwaargewicht is momenteel met pensioen, maar er is onlangs gesproken over een mogelijk trilogie gevecht met Derek Chisora ​​of een titanengevecht met wereldkampioen Oleksandr Usyk. Fury is in het verleden extreem open geweest over zijn geestelijke gezondheidsproblemen en hij lijdt ook aan een bipolaire stoornis.

De serie genaamd ‘At Home with the Furys’ zal zich richten op het huis en het gezinsleven van de 34-jarige boks ster zo kondigt Netflix op social media aan. “Netflix is ​​in productie voor een meerdelige documentaire met wereldwijde boksster Tyson Fury!”

Inkijkje

“De serie heeft exclusieve toegang tot de wereldkampioen zwaargewicht als hij de ring verlaat en zijn pensioen probeert te omarmen met zijn buitengewone familie.” Het nieuws van de documentaire komt tegelijk met het nieuws dat de ongeslagen vechter wordt gekoppeld aan een mogelijke titelgevecht met Usyk.

Hij beweerde op Instagram dat het een enorm bedrag zou kosten om de wedstrijd te maken. Maar liefst 500 miljoen dollar moet dit opleveren. Fury heeft geïnteresseerden die de bokswedstrijd willen financieren tot 7 september de tijd gegeven om een voorstel te doen. als dit niet gebeurt blijft hij met pensioen.

Bekijk ook

Debacle! Fury mag niet boksen wegens slopende ziekte

Debacle! Fury mag niet boksen wegens slopende ziekte

Ook het komende jaar is het advies niet de ring in te gaan dit ter frustratie van Fury.

Mislukt! Coach probeert schouder vechter te redden bij Bellator 286

HELP! Coach probeert schouder vechter te redden bij Bellator 286

Aaron Pico's Bellator 286-gevecht gisteravond met Jeremy Kennedy

Sukkels vangen klappen! 'Gewoon met 1 arm hé'

Sukkels vangen klappen! ‘Gewoon met 1 arm hé’ (video)

Sommige mensen zijn ware vechtkunstenaars

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page