Boksicoon Fury koopt peperdure 4 voeter: 'Veiligheid boven alles' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Fury koopt peperdure 4 voeter: 'Veiligheid boven alles'

Boksicoon Fury koopt peperdure 4 voeter: 'Veiligheid boven alles'

Tyson Fury heeft een flink bedrag besteedt voor de aanschaf van een peperdure waakhond. De bokskoning gaf maar liefst € 20.000 uit aan een Rottweiler-waakhond terwijl bokser de beveiliging thuis verbetert.

Zwaargewicht kampioen boksen Tyson Fury heeft naar schatting £ 20.000 uitgegeven aan de viervoeter om zijn gezin en hun huis in Morecambe te beschermen. Fury, 33, gebruikt een deel van de 25 miljoen die hij verdiende voor het uitschakelen van Dillian Whyte in april om zijn huis te beschermen.

Fury schakelde de diensten in van Elite Protection Dogs, een in Londen gevestigde dealer die "exclusieve honden voor exclusieve mensen" verkoopt. Het bedrijf heeft vooral Duitse herders als waakhonden, maar heeft ook rassen Dobermans en Cane Corso te koop. ,,Al onze puppy's hebben een militaire en politieachtergrond met generaties aan ervaring", aldus het bedrijf.

Indringers

Bij verschillende sporters, zoals Cole, Reece James en Mark Cavendish, is onlangs in hun huis ingebroken door dieven. Fury lijkt dit te willen voorkomen door de hond in te schakelen. De honden worden vanaf slechts drie maanden oud getraind om huizen te beschermen en te reageren op indringers. Ze worden ook geleerd om voedsel van vreemden te weigeren.

Fury en vrouw Paris verhuisden vorig jaar naar een nieuw huis van £ 1,7 miljoen in Morecambe, samen met hun drie dochters en drie zonen. De zwaargewicht kampioen pronkte onlangs ook met zijn £300.000 Rolls Royce terwijl hij nog steeds geniet van zijn pensioen. De Brit heeft verklaard dat hij alleen nog zal vechten voor oefenwedstrijden, en plaagt er een met UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws