Home / Nieuws / Boksfilm: Rocky 7 met Sylvester Stallone in de maak

Boksfilm: Rocky 7 met Sylvester Stallone in de maak

Goed nieuws voor de fans die van een stevige boksfilm houden.

Sylvester Stallone bevestigde vrijdag dat er nog een vervolg komt op de veel bekeken Rocky film serie. Deel 7 zou in de maak zijn met Sylvester Stallone die wederom zelf het personage Rocky Balboa speelt.

In de nieuwste versie zal Rocky een jonge straat bokser onder zijn hoede nemen, die illegaal in de VS woont. Stallone vertelde: “Rocky ontmoet een jong persoon, die vast komt te zitten in Amerika als hij zijn zuster komt opzoeken. Het neemt hem mee in zijn leven en ongelooflijke avonturen beginnen.”

Toch nog een keer als Rocky

Stallone zegt dat hij het personage zo lang heeft gespeeld dat hij een diepe band voelt met de fictieve bokser. “Het is net als mijn broer,” zegt hij. Het is de enige stem die ik kan gebruiken zonder belachelijk gemaakt te worden, of dwaas te zijn, of sentimenteel te zijn, omdat hij zo is. “

In een eerdere emotionele video op zijn Instagram-account had Stallone gezegd dat het tijd was om de handschoenen op te hangen en de rol aan een andere ster over te dragen. Het blijkt dat hij zich heeft bedacht en toch zelf nog een keer als Rocky te zien zal zijn.

Bekijk ook

Utrechtse karateka Lisa Wu ontvangt prestigieuze prijs

Deze landelijke prijs wordt jaarlijks toegekend

KINDERMISBRUIK: Kickboksleraar Hans T. krijgt celstraf

Kickboksleraar Hans T. is vandaag door de rechtbank veroordeeld

MMA-pionier en BJJ legende opgepakt voor drugssmokkel

Hij reisde waarschijnlijk tussen Amerika en Brazilië