BOKSFILM JUNGLELAND TRAILER: Sons of Anarchy ster speelt hoofdrol Nieuws
Nieuws

BOKSFILM JUNGLELAND TRAILER: Sons of Anarchy ster speelt hoofdrol

BOKSFILM JUNGLELAND TRAILER: Sons of Anarchy ster speelt hoofdrol

Charlie Hunnam, bekend als Jax uit Sons of Anarchy, stapt de boksring in voor de nieuwe film Jungleland. Het verhaal over twee broers.

Stanley (Charlie Hunnam) en Lion (Jack O'Connell) zijn twee broers die worstelen om relevant te blijven in de ondergrondse wereld van het bare knuckle boksen. De broers komen in de problemen als Stanley een gevaarlijke misdaadbaas niet terugbetaalt.

Op de proef gesteld

De twee worden gedwongen een onverwachte reiziger afleveren terwijl ze door het land reizen voor een vechttoernooi met hoge inzetten. Zij vechten zich een weg door Amerika en hun relatie wordt voortdurend op de proef gesteld.

Terwijl Stanley Lion traint voor de strijd van zijn leven, dreigen een reeks gebeurtenissen de broers uit elkaar te halen. Maar hun liefde voor elkaar en het geloof in een beter leven houden hen op de been in dit aangrijpende drama dat bewijst dat familie zonder problemen is. Jungland komt gaat 10 november in premiere.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws