Boksers vermist na toernooi! 'Waar zijn ze?' Nieuws
Nieuws

Boksers vermist na toernooi! 'Waar zijn ze?'

Boksers vermist na toernooi! 'Waar zijn ze?'

Boksers Suleman Baloch en Nazeerullah zijn spoorloos na hun deelname aan de Gemenebest Spelen in Birmingham. De twee Pakistanen lijken van de aardbodem verdwenen, en men vraagt zich ad waar ze zijn.

De twee Pakistanen verdwenen een paar uur voor het vertrek van het team naar Islamabad. De secretaris van de Pakistaanse Boksfederatie (PBF), Nasir Tang, bevestigde het nieuws dat boksers Baloch en Nazeerullah een paar uur voor het vertrek van het team naar Islamabad verdwenen.

De reisdocumenten, inclusief hun paspoorten, zijn nog steeds bij federatie functionarissen die het boksteam naar de spelen vergezelden, zei Tang. Pakistan slaagde er niet in om een ​​medaille te winnen in de bokscompetitie van de Commonwealth Games.

Geen medailles

Waar het wel eindigde met acht medailles, waaronder twee gouden, gewonnen bij gewichtheffen en speerwerpen. De verdwijning van de boksers kwam slechts twee maanden nadat een nationale zwemmer, Faizan Akbar, ook verdween tijdens de FINA Wereldkampioenschappen in Hongarije.

Akbar nam echter niet eens de moeite om deel te nemen aan de kampioenschappen en verdween enkele uren nadat hij Boedapest had bereikt met zijn paspoort en andere documenten. Hij was sinds juni niet meer te traceren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws