Bokser Tyson Fury klaar voor comeback, de koning is terug! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokser Tyson Fury klaar voor comeback, de koning is terug!

Bokser Tyson Fury klaar voor comeback, de koning is terug!

Voormalig zwaargewicht kampioen Tyson Fury kondigde zijn comeback gisteren op donderdag aan, en hij zal in de ring terugkeren op 9 juni tegen een nog te bepalen tegenstander in de Manchester Arena in Manchester Engeland. De binnenkort 30-jarige Fury heeft een promotiedeal getekend met de Britse promotor Frank Warren. Hoewel er een zekere opwinding is bij de fans van Fury, twijfelen andere of hij iets zal bereiken met zijn comeback anders dan het krijgen van een grote som geld tegen IBF / WBA zwaargewicht kampioen Anthony Joshua. Veel mensen geloven dat de ongeslagen voormalige IBF / IBO / WBA / WBO-zwaargewichtkampioen Fury geen kans maakt als hij zou vechten tegen Joshua.

Bokser Tyson Fury klaar voor comeback, de koning is terug!

De koning is teruggekeerd

Zegt Fury. “Ik ben terug om terug te eisen wat rechtens van mij is. Dit wordt een interessante reis. Er zijn veel fascinerende uitdagingen voor mij en ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan. Ik kan niet wachten om in de ring te staan en een show te maken voor al mijn fans. “Fury zou binnenkort worden geconfronteerd met de 47-jarige voormalig WBO zwaargewicht kampioen Shannon Briggs. Dat gevecht zal niet plaatsvinden in Fury’s eerste gevecht tijdens zijn comeback op 9 juni. Fury zal zichzelf moeten optrekken tot het niveau van een gevecht met Briggs. Misschien zien we dat gevecht nog een tijdje niet, want Briggs is een gevaarlijke bokser met heel wat vaardigheden.

Moeite gedaan om op gewicht te komen

Fury heeft ongelooflijk veel moeite gedaan om meer dan 100 pond te verliezen om weer in vorm te komen. Hij was rond op 360 pond slechts een jaar geleden, en nu komt hij in de buurt van 250 pond. Met Fury’s levensstijl gedurende de afgelopen 2 ½ jaar en de 360 ​​pond, die hij met zich meedroeg, is het twijfelachtig dat hij tijdens zijn comeback iedereen zomaar zal verslaan. Fury zou nog weleens op geduchte tegenstand moeten gaan rekenen, totdat hij zijn grote geldgevecht tegen Joshua krijgt. Het zou namelijk een enorme verrassing zijn voor velen als Fury een aantal zwaargewichten verslaat, voordat hij uiteindelijk geconfronteerd wordt met Joshua, critici zien dat niet zomaar gebeuren. Nu afwachten wie de eerste tegenstander wordt van Fury na een lange afwezigheid.

 

Bekijk ook

Vechtmachine klapt aanvallers neer

Vechtmachine klapt aanvallers neer! ‘Flying wat’ (video)

Een man (kickbokser) kreeg het voor elkaar twee aanvallers uit te schakelen die het op hem voorzien hadden.

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! 'Russisch woordvoerder'

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! ‘Steunt Rusland’

Seagal is bekend van zijn films en is een grootmeester in het Aikido.

Knokken in Amsterdam! 'Hoodfights gaat professional'

Knokken in Amsterdam! ‘Hoodfighters delen zware klappen uit’ (video)

Hoodfights lijken steeds populairder en professioneler te worden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page