Bokser Steve Suppan gaat weer voor de volle 100% boksen Nieuws
Nieuws

Bokser Steve Suppan gaat weer voor de volle 100% boksen

Bokser Steve Suppan gaat weer voor de volle 100% boksen

In een bericht op zijn Facebook pagina kondigde Suppan aan dat hij weer voor de volle 100% gaat boksen.

En hij voegt de daad bij het woord en zal Suppan op 9 december aanstaande in de ring staan tegen Innocent Anyanwu in het sportcentrum The Big Lab in Amsterdam. Steve werd eerder benaderd door Andy Jennings van Red Corner Promotions, die hem aanbood om zijn manager te worden. Dit aanbod heeft Suppan aangenomen, en geeft dus nu aan weer voor de volle 100% te gaan boksen.

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Een tijd niet getraind na KO in Kiev

Omdat hij een tijd niet trainde nam Suppan ook geen aanbiedingen aan voor partijen, wel hoopte hij op de aanbieding van zijn leven voor een gevecht. Inmiddels is hij volop in training, in Kiev gong hij knock out in een gevecht om de WBO Jeugd Wereld Titel. waarbij wij moeten opmerken dat hij maar twee weken voorbereiding had voor deze partij. Op zich een zeer korte periode om je voor te bereiden op een gevecht van dit kaliber.

Zoekende naar zijn toekomst als bokser

In het bericht op Facebook schrijft Suppan hij in de afgelopen anderhalf jaar op zoek is geweest naar zijn toekomst als bokser, en dat hij had besloten een lange break te nemen (na lang twijfelen), om misschien wel helemaal te stoppen met boksen. Dat laatste had heel zonde geweest aangezien Suppan een uitzonderlijk boks talent is. Nu keert hij dus terug in de ring op 9 december aanstaande!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws