Bokser Peter Mullenberg boekt twee honderdste overwinning Nieuws
Nieuws

Bokser Peter Mullenberg boekt twee honderdste overwinning

Bokser Peter Mullenberg boekt twee honderdste overwinning

Twee honderdste overwinning voor bokser Peter Mullenberg

Bokser Peter Mullenberg haalde zijn twee honderdste overwinning tijdens het Bocskai Memorial in Debrecen Hongarije. Dit was zijn 260 partij en waar hij zijn 2002 zege haalde tegenover de Oekraïner Vladyslav Mykhailov. De laats haalde in Rotterdam de winnende titel, de Europese titel, de jaargang en de wereldtitel bij de junioren. Vladyslav Mykhailov is de nr. 2 van de Oekraïne en actief op vele internationale toernooien en de WSB, dus Peter Mullenberg heeft hierbij een mooie overwinning behaalt.

Bokser Peter Mullenberg boekt twee honderdste overwinning

Vandaag bokst Mullenberg tegen de nr 2 van Kazachstan Bekzad Nurdauletov

De Kazachen staan bekend om hun hardheid en volhoudendheid in het boksen en andere vechtsporten en is zeker geen gemakkelijk horde om te nemen voor Mullenberg. Dus dat belooft een interessante partij te worden, Er zijn ook meer boksers actief op het Bocskai Memorial in Debrecen Hongarije. Echter waren er wat minder goede resultaten, Stanley Koemans, die al in de eerste ronde een ongelukkig botsing met de hoofden een enorme hoofdwond opliep, heeft zich in het ziekenhuis moeten melden om te hechten. Vandaag komt ook Max van der Pas in actie tegen de Moldaviër Carapuvski.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws