Bokser Nouchka Fontijn boekt snelle zege op Montana Cup Nieuws
Nieuws

Bokser Nouchka Fontijn boekt snelle zege op Montana Cup

Bokser Nouchka Fontijn boekt snelle zege op Montana Cup

Een Nederlandse ploeg neemt deel aan de Montana Cup ,Les Ceinture’. Nouchka Fontijn, Myrea van den Ijssel en Vladislav Jashkul bereikten de volgende ronde. Nouchka was snel klaar met RSC in de eerste ronde tegen Alai Boro uit India. Mooi begin om erin te komen!

Vladislav Jashkul won met een split decision

Myrea van den IJssel trof de wild stotend Braziliaanse Barbosa De Agular maar zij hield haar hoofd koel en trok met fraai boksen de overwinning naar zich toe. Vladislav Jashkul won met een split decision van de Sabet Alborz uit Noorwegen. Zij was vooral actiever wat de doorslag heeft gegeven.

De Russin had meer ring-ervaring en kwam uit de kickbokswereld

Celine van Roon verloor met split decision van de Poolse Ewa Balas. Zij jaagde de tegenstander goed op maar liet zich constant vastpakken waardoor zij tegentreffers moest incasseren. Goed leermoment voor de volgende keer: beter in en uit boksen. Natasja van Dongen verloor haar wedstrijd tegen de langere Alena Bashmakova. De Russin had meer ring-ervaring en kwam uit de kickbokswereld. Toch gaf Natasja goed partij en ze bokste voor wat ze waard was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws