Bokser Jake Paul in ziekenhuis na ongeluk! 'Kut geintje' (video) Nieuws
Nieuws

Bokser Jake Paul in ziekenhuis na ongeluk! 'Kut geintje' (video)

Bokser Jake Paul in ziekenhuis na ongeluk! 'Kut geintje' (video)

Jake Paul staat gepland op om 6 augustus de boksring in te gaan tegen Hasim Rahman Jr. Maar vandaag plaatste de YouTube-ster een video waarin hij in een ziekenhuis bed ligt. Volgens Paul is zijn rug gebroken.

Gelukkig voor de fans van Jake Paul houdt deze nogal van bizarre pranks, ook deze keer zet hij vriend en vijand op de verkeerde voet. Liggend in het ziekenhuisbed; ,,Zo jongens, ik lig in het ziekenhuis. Ik had een ongeluk maar kan wel boksen 6 augustus", zegt Paul.

Deze lijkt er slecht aan toe maar draait al snel weer de positieve kant op door te zeggen dat het allemaal flauwekul is. Nou de aandacht weet Paul wel te trekken maar niet iedereen is positief over het 'kut geintje' welke de Amerikaan uithaalt.

,,Jesus wat slecht, ga je schamen Jake Paul, met dit soort kut geintjes kunnen mensen een hartinfarct krijgen", schrijft een van de reageerders. Toch zijn er ook fans die het wel kunnen waarderen. ,,Echt Jake op z'n best, goeie PR voor het gevecht", schrijft een hardcore fan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws