Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan! Nieuws
Nieuws

Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan!

Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan!

Youtube
Youtube

Kan mij niks schelen als mijn tegenstander voor dood achterblijft

In een interview met The Breakfast Club op Power 105.1 FM, legde Wilder afgelopen week uit hoe hij, wanneer hij in de ring staat, zo gefocust is op zelfbehoud en thuiskomst bij zijn gezin dat het hem niet zou schelen als hij het leven van zijn tegenstander zou nemen. "Ik wil een dode op mijn conto, ik wil er een", legde Wilder koelbloedig uit aan presentatoren Angela Yee en Charlamagne Tha God.

Al eerder hoop op een dode

"De kracht die ik heb, is gemakkelijk om te kunnen doden," zei Wilder. "Ik dacht dat ik Artur Szpilka tot moes had geslagen omdat hij niet meer ademde toen hij op het doek viel, dat bleek niet het geval. Maar ooit zal iemand gaan," zegt hij. "Ik kom voor één ding om je knockout te slaan en terug naar huis te gaan."

Wilder riskeert een flinke schorsing

Dat men niet zo blij is met de uitspraken van Wilder blijkt uit de reactie van WBC-voorzitter Mauricio Sulaiman die het streng veroordeeld en aangeeft stappen te gaan nemen om Wilder te straffen voor zijn boute uitspraken. Tot de mogelijkheden behoren een flinke schorsing of zelfs uitsluiting van de WBC. Wellicht heeft Wilder zijn bokshand lichtelijk overspeeld?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws