Bokser Canelo Alvarez ondergaat vrijwillige dopingtests – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokser Canelo Alvarez ondergaat vrijwillige dopingtests

Bokser Canelo Alvarez ondergaat vrijwillige dopingtests

Canelo Alvarez tweette afgelopen week dat hij zich opnieuw heeft ingeschreven voor het testen van medicijnen nadat hij was geschorst voor twee positieve testresultaten eerder dit jaar. “Ik wil u laten weten dat ik zojuist het contract met Vada Testing heb ondertekend voor testen het hele jaar door”, schreef Alvarez op Twitter. Het werd dinsdag bevestigd dat zijn papierwerk was ontvangen door de VADA. “We hebben VADA-formulieren ontvangen van de afgevaardigden van de heer Alvarez om het hele jaar door tests uit te voeren.” Momenteel verwerken en herzien we zijn papierwerk, “vertelde Dr. Margaret Goodman van de organisatie.

https://www.vechtsportinfo.nl/wp-admin/post-new.php
Youtube

Schorsing dwong Alvarez zich terug te trekken van de op geplande rematch met Golovkin

Alvarez was sinds vorige maand uit het programma gestapt, toen de Nevada Athletic Commission hem zes maanden schorsing oplegde nadat hij tweemaal positief testte op de verboden prestatieverhogende stof clenbuterol. Die schorsing dwong Alvarez zich terug te trekken van de op geplande 5 mei rematch met de ongeslagen middengewicht kampioen Gennady Golovkin. De vertegenwoordigers van Golovkin drongen Alvarez aan zich opnieuw in te schrijven, om hem te helpen benadrukken dat de positieve resultaten te danken waren aan het eten van besmet rundvlees, en geen onderdeel van een dopingprogramma wat met hem was opgestart. Wanneer Alvarez de ring weer betreedt en tegen wie is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page