Bokser Billy Joe Saunders zoon slaat zijn vader's tegenstander Willie Monroe Jr in zijn kruis! Nieuws
Nieuws

Bokser Billy Joe Saunders zoon slaat zijn vader's tegenstander Willie Monroe Jr in zijn kruis!

Bokser Billy Joe Saunders zoon slaat zijn vader's tegenstander Willie Monroe Jr in zijn kruis!

Tijdens de WBO weigh ins sloeg bokser Billy Joe Saunders zoon, zijn vader's tegenstander in zijn kruis!

De zoon van Billy Joe Saunders speelde afgelopen vrijdageen centrale rol bij de weigh ins voor vandaag's WBO middengewicht titel gevecht. Door een aanval tegen zijn vader's tegenstander, Willie Monroe Jr. werd de weigh in overschaduwd toen Saunders' zoon de Amerikaan op het podium in zijn kruis stootte.

Toen het paar naar de weging kwam voor zaterdag's WBO middengewicht titel gevecht, stapte de Brit's zoon zeven jarige zoon Stevie tussen hen in. Promotor Frank Warren legde zijn handen op Stevie's schouders en Monroe rukte aan zijn haar, waardoor de jongen Monroe slaat en vol in het kruis raakt.

Saunders verdedigde de actie van zijn zoon.

De 28-jarige tweeted: "Mijn zoon is geleerd wanneer een vreemdeling aan hem komt, om deze te slaan of schoppen en weg te rennen." Maar Monroe was niet tevreden, het afleiden van het incident werd veroordeeld en hij zei: "Warren moet zich schamen voor zichzelf." Saunders heeft sinds december geen WBO middengewichtstitel verdedigd en hoopt dat een winst bij de Copper Box Arena een gevecht met Gennady Golovkin of Saul 'Canelo' Alvarez zal opleveren.

Saunders heeft al zijn 24 gevechten gewonnen, terwijl Monroe Jr twee keer in 23 gevechten heeft verloren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws