Schokkend! Bokser doodgeslagen door 'KO' specialist (video) Nieuws
Nieuws

Schokkend! Bokser doodgeslagen door 'KO' specialist (video)

Schokkend! Bokser doodgeslagen door 'KO' specialist (video)

De in Armenië geboren Russische bokser Arest Saakyan is op tragisch wijze overleden nadat hij op tweede kerstdag verloor van de knock-out specialist Igor Semernin.

De 26-jarige Saakyan, vechtend in zijn negende professionele wedstrijd, verloor in de achtste ronde van een gevecht dat plaatsvond op 26 december vorig jaar de in Rave Boxing Club in Tolyatti nabij Oblast, Rusland.

Semernin maakte contact met een linkerhoek die Saakyan deed instorten waardoor de bokser een tijdje op zijn buik lag. Vervolgens werd hij bewusteloos naar het ziekenhuis vervoerd en lag hij tien dagen in coma.

Tragisch

De familie maakte bekend dat Saakyan afgelopen weekend was bezweken aan zijn verwondingen, ondanks een poging tot een levensreddende operatie. Saakyan werd in 2018 prof en won vier van zijn eerste vijf wedstrijden via knock-out.

Het hoogtepunt in de carrière van Saakyan was het winnen van het WBC Asian Boxing Council Silver middengewicht kampioenschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws