Schokkend! Bokser doodgeslagen door 'KO' specialist (video)
Home / Nieuws / Schokkend! Bokser doodgeslagen door ‘KO’ specialist (video)

Schokkend! Bokser doodgeslagen door ‘KO’ specialist (video)

De in Armenië geboren Russische bokser Arest Saakyan is op tragisch wijze overleden nadat hij op tweede kerstdag verloor van de knock-out specialist Igor Semernin.

De 26-jarige Saakyan, vechtend in zijn negende professionele wedstrijd, verloor in de achtste ronde van een gevecht dat plaatsvond op 26 december vorig jaar de in Rave Boxing Club in Tolyatti nabij Oblast, Rusland.

Semernin maakte contact met een linkerhoek die Saakyan deed instorten waardoor de bokser een tijdje op zijn buik lag. Vervolgens werd hij bewusteloos naar het ziekenhuis vervoerd en lag hij tien dagen in coma.

Tragisch

De familie maakte bekend dat Saakyan afgelopen weekend was bezweken aan zijn verwondingen, ondanks een poging tot een levensreddende operatie. Saakyan werd in 2018 prof en won vier van zijn eerste vijf wedstrijden via knock-out.

Het hoogtepunt in de carrière van Saakyan was het winnen van het WBC Asian Boxing Council Silver middengewicht kampioenschap.

Bekijk ook

Wedden op vechtsportwedstrijden kan je veel opleveren

Wedden op vechtsportwedstrijden kan je veel opleveren

Veel vechtsport fans zetten wel eens in op de winst van hun favoriete vechters.

De Spannende Finale van Katie Taylor vs Amanda Serrano Fight

Voordat een van hen de ring in ging, werd de strijd van Katie Taylor tegen de zeven-divisiekampioen Amanda Serrano beschouwd als een van de grootste gevechten in de boksgeschiedenis van vrouwen.

Hoe een kopje koffie je vechtprestaties verbetert

Hoe een kopje koffie je vechtprestaties verbetert

Ben jij een vechtsporter en wil je het maximale uit je prestaties halen? Dan kun je overwegen om – als je dat nog niet deed – te beginnen met koffiedrinken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page