Boksende Politieagent ontslagen om banden met motorclub Nieuws
Nieuws

Boksende Politieagent ontslagen om banden met motorclub

Boksende Politieagent ontslagen om banden met motorclub
Boksende Politieagent ontslagen om banden met motorclub

De aspirant politie agent werd definitief ontslagen vanwege banden met motorclub Bandidos MC in Duitsland.

De man aangeduid als Mike M. is ook een bekend bokser in de amateur liga van Duitsland, omdat hij enkele vrienden heeft bij de Bandidos wilde Duitse politie hem niet langer in dienst houden zo meld Bild.

Mike M. beweerde een goede politieagent te zijn maar verloor uiteindelijk de door hem aangespannen rechtzaak tegen de politie, de 23-jarige M. werd in 2016 al op non-actief gezet maar de definitieve uitspraak volgde deze week.

Contact

De zaak kwam aan het rollen toen in 2016 Mike M. een aanklacht aan zijn broek kreeg, hij zou samen met twee motorclubleden zijn buren hebben bedreigd. Mike M. ontkende dit maar de politie vond in zijn Whatsapp bewijs dat hij in contact stond met de Bandidos.

Hij claimde de mannen te kennen van de boksschool waar hij trainde. Tegen zijn ontslag bij de politie Dortmund had de bokser een ​​aanklacht ingediend. Woensdag besliste de administratieve rechtbank Gelsenkirchen dat de beëindiging van zijn politie contract rechtmatig is

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws