Boksende man pareert mesaanval: 'Het was hij of zij' (video) Nieuws
Nieuws

Boksende man pareert mesaanval: 'Het was hij of zij' (video)

Boksende man pareert mesaanval: 'Het was hij of zij' (video)

Heftige beelden circuleren op social media van een straatgevecht waarbij een man meerdere malen gestoken werd met een mes. Echter wist het slachtoffer zijn aanvallers van zich af te boksen en sloeg er zelfs een knock-out.

Waar het zorgelijke incident plaatsvond is niet duidelijk wel dat het er hevig aan toe ging. In de video is te zien dat een man met een capuchon die gewapend is met een mes, samen met een andere man het slachtoffer herhaaldelijk aanvalt.

De man die aangevallen wordt is echter niet van plan het loodje te leggen en verweerd zich tegen de aanvallers. De man met het mes haalt een paar keer uit terwijl zijn kompaan probeert mee te helpen. Te zien is dat beiden er flink van langs krijgen.

Uiteindelijk slagen de mannen er niet in hun slachtoffer te overwinnen en slaat deze een van de twee bruut knock-out. Toegesnelde omstanders grijpen uiteindelijk in om erger te voorkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws