Boksende man pareert mesaanval: 'Het was hij of zij' (video)
Home / Nieuws / Boksende man pareert mesaanval: ‘Het was hij of zij’ (video)

Boksende man pareert mesaanval: ‘Het was hij of zij’ (video)

Boksende man pareert mesaanval: 'Het was hij of zij'

Heftige beelden circuleren op social media van een straatgevecht waarbij een man meerdere malen gestoken werd met een mes. Echter wist het slachtoffer zijn aanvallers van zich af te boksen en sloeg er zelfs een knock-out.

Waar het zorgelijke incident plaatsvond is niet duidelijk wel dat het er hevig aan toe ging. In de video is te zien dat een man met een capuchon die gewapend is met een mes, samen met een andere man het slachtoffer herhaaldelijk aanvalt.

De man die aangevallen wordt is echter niet van plan het loodje te leggen en verweerd zich tegen de aanvallers. De man met het mes haalt een paar keer uit terwijl zijn kompaan probeert mee te helpen. Te zien is dat beiden er flink van langs krijgen.

Uiteindelijk slagen de mannen er niet in hun slachtoffer te overwinnen en slaat deze een van de twee bruut knock-out. Toegesnelde omstanders grijpen uiteindelijk in om erger te voorkomen.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page