Boksen: WBO middengewicht kampioen Demetrius Andrade gearresteerd Nieuws
Nieuws

Boksen: WBO middengewicht kampioen Demetrius Andrade gearresteerd

Boksen: WBO middengewicht kampioen Demetrius Andrade gearresteerd
Boksen: WBO middengewicht kampioen Demetrius Andrade gearresteerd

Demetrius Andrade werd donderdag gearresteerd nadat een vuurwapen werd gevonden in zijn auto.

Volgens de Providence Journal werd WBO middengewicht kampioen Demetrius Andrade donderdag gearresteerd, nadat de politie van Providence had gezegd dat ze hem betrapten met een pistool in zijn auto.

Andrade vertelde agenten dat hij het wapen droeg vanwege zijn bekendheid en rijkdom. Maar nadat agenten een boete hadden uitgeschreven, bleek dat de ongeslagen bokser geen vergunning had voor het in beslag genomen Glock 19-pistool.

Geen excuses

"Er is geen excuus om een ​​wapen zonder vergunning te dragen," zei Providence Politie woordvoerder David Lapatin. Politie agenten hielden Andrade aan, omdat de bokser het verkeer blokkeerde, terwijl hij met een vriend in een andere auto praatte, aldus de politie.

De agenten beweren dat Andrade nerveus leek en bleef kijken naar een rugzak op de vloer van zijn Mercedes. Toen een agent de rugzak opende, vond hij een kleine Louis Vuitton-tas die een pistool en tijdschrift bevatte.

Borgtocht

Andrade word beschuldigd van een misdrijf, het bezit van een vuurwapen zonder een vergunning. Hij werd donderdag voor de rechtbank gedaagd en op borgtocht vrijgelaten.

LEES OOK: Kickbokser waarschuwt na doodsbedreiging

Andrade (26-0 met 18 knockouts) veroverde de vacante WBO-titel in oktober met een twaalfronde beslissing op Walter Kautondokwa.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws