Boksen: WBC kampioen Miguel Berchelt slaat sparringspartners total loss Nieuws
Nieuws

Boksen: WBC kampioen Miguel Berchelt slaat sparringspartners total loss

Boksen: WBC kampioen Miguel Berchelt slaat sparringspartners total loss

[caption id="attachment_17789" align="aligncenter" width="650"] Miguel Berchelt (screenshot YouTube)[/caption]

Boksen: WBC kampioen Miguel Berchelt slaat sparringspartners total loss

De intensiteit en het niveau dat Miguel Berchelt intussen tijdens zijn voorbereiding heeft bereikt is zo hoog dat hij al twee van zijn sparringspartner pijn heeft gedaan.

Miguel 'Alacrán' Berchelt (34-1-0, 30 KOs) gaat met grote stappen vooruit tijdens zijn trainingsprogramma, om zijn WBC super featherweight world championship titel te verdedigen op zaterdag 3 november tegen de officiële uitdager, de Mexicaan Miguel 'Mickey' Román (60-12-0, 47 ko’s) in het Don Haskins Center in El Paso, Texas.

Berchelt traint tijdens zijn voorbereiding op dit gevecht in Hermosillo, Sonora onder het toeziend oog van zijn coach Alfredo Caballero. Ondertussen heeft Berchelt al twee sparringspartners tot moes geslagen tijden sparringssessies.

Verontschuldigingen

"Ik ben er zo op gebrand om Román op zijn plaats te zetten.Tijdens het sparren beeld ik me in dat ik tegenover hem sta. Ik verontschuldig me omdat ik mijn sparringsmaatjes in elkaar heb geslagen tijdens de sparingssessies, maar ze zijn het gewend omdat mijn coach Alfredo Caballero ook verwacht dat ik alles eruit haal tijdens een sparringssessie," legt de 26-jarige Berchelt uit tegen fightnews.com.

De wereldkampioen zal voor de vierde keer zijn titel verdedigen tegen Román. Hij legt uit: "Er is hier meer gaande dan alleen maar een overwinning. Het gaat hier om trots. Ik wil 'Mickey' een lesje leren in zijn eigen thuisstad. Ik heb het helemaal gehad met zijn geklets buiten de ring. In de ring zullen mijn kwaliteiten en vuisten spreken."

Knock-out

Miguel “Mickey” Román heeft zijn afgelopen vier partijen gewonnen op knock-out (Nery Saguilan, Orlando Salido, Aristides Perez and Michel Marcano) en is de huidige Fecarbox-kampioen (Central American Boxing Federation).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws