Boksen: Vrouw eist 2 miljoen van profbokser wegens mishandeling Nieuws
Nieuws

Boksen: Vrouw eist 2 miljoen van profbokser wegens mishandeling

Boksen: Vrouw eist 2 miljoen van profbokser wegens mishandeling
Boksen: Vrouw eist 2 miljoen van profbokser wegens mishandeling

Volgens TMZ Sports beweert een vrouw dat WBA-supervedergewicht kampioen Gervonta Davis haar meerdere malen tegen haar hoofd geslagen heeft tijdens een incident in een stripclub in Dallas ... en nu van plan is Davis voor $ 2 miljoen te vervolgen.

De vrouw huurde het prominente advocatenkantoor Witherspoon Law Group in en is van plan om WBA-supervedergewicht kampioen Gervonta Davis voor $ 2 miljoen te vervolgen. Dit "als compensatie voor haar ernstige lichamelijke verwondingen en emotioneel trauma."

TMZ meldt dat de vrouw geen aanklacht bij de politie had ingediend, maar besloot de beschuldigingen toch openbaar te maken nadat ze door de beweging MeToo was geïnspireerd.

Meerdere keren de fout in

Het is niet de eerste keer dat Davis ervan wordt beschuldigd gewelddadig te zijn, hij werd op 14 september in Washington D.C. gearresteerd nadat de politie verklaarde dat hij op straat gevochten had in een geschil dat zou zijn begonnen over een grote barrekening die Davis niet wilde betalen.

Vorig jaar was Davis ook al in opspraak geraakt over het mishandelen van een man die hij aan de zijkant van het hoofd met gebalde vuist in het Upton Boxing Center had geslagen.

Knockout geslagen

De man ene Anthony Wheeler, beweerde dat er een ruzie uitbrak tussen Davis en zijn broer. Wheeler beweerd dat nadat de bodyguard van de bokser de ruzie had gesust, Davis terugkwam en hem ineens begon te slaan.

Wheeler zei dat hij was knock-out geraakt door de stoot en daarna werd hij gediagnosticeerd met een hersenschudding in het ziekenhuis. Hij diende aanklachten in bij de District Court Commissioner en Davis werd gearresteerd. De aanklacht werd uiteindelijk ingetrokken nadat Wheeler had aangegeven de zaak te willen laten rusten.

Davis (20-0, 19 KOs) heeft sinds april niet meer in de ring gestaan, toen hij Jesus Cuellar wegblies.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws