Home / Nieuws / Boksen voor Sara: ‘geld ophalen voor het goede doel’

Boksen voor Sara: ‘geld ophalen voor het goede doel’

Boksen voor Sara: 'geld ophalen voor het goede doel'
Foto: Stichting Voor Sara/Ilse van Driel (Foto: Ilse van Driel)

De Boxing Company uit Rotterdam organiseert 20 januari een Boks sport evenement. Het doel is om geld op te halen voor de Stichting voor Sara, die kinderen ondersteunt die niet kunnen sporten doordat zij een belemmerende ziekte hebben.

Een honderdtal kinderen en volwassenen zullen zich verzamelen in de Rotterdamse Maassilo. De Boxing Company spectaculaire boks-workouts begeleid door een DJ die met muziek de deelnemers zal motiveren mee te doen. Evenementenbureau EPICinderunning is mede organisator van het event.

“Iedereen kan meedoen. Van jong tot oud. Fit en niet fit. Bij ons staan plezier en energie voorop”, legt Rudy van Laere van de Boxing Company uit aan het AD. Er wordt gesport volgend het Pink Boxing en Cross Boxing principe. Begeleiding vindt plaats door een DJ en zes instructeurs. Men hoeft niet bang te zijn dat men elkaar pijn doet want er is geen spek van fysiek contact.

Mee doen

Het doel is zoveel m0gelijk geld op te halen voor onderzoek naar zeldzame spierziekten onder jonge kinderen, een initiatief van de ouders van de inmiddels 3-jarige Sara. Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is ambassadeur van de Stichting Voor Sara.

Mensen die mee willen doen zijn van harte uitgenodigd door de organisatie, inschrijven kan via: www.boksenvoorsara.nl om het goede doel te ondersteunen.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT