Boksen voor Sara: ‘geld ophalen voor het goede doel’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boksen voor Sara: ‘geld ophalen voor het goede doel’

Boksen voor Sara: ‘geld ophalen voor het goede doel’

Boksen voor Sara: 'geld ophalen voor het goede doel'
Foto: Stichting Voor Sara/Ilse van Driel (Foto: Ilse van Driel)

De Boxing Company uit Rotterdam organiseert 20 januari een Boks sport evenement. Het doel is om geld op te halen voor de Stichting voor Sara, die kinderen ondersteunt die niet kunnen sporten doordat zij een belemmerende ziekte hebben.

Een honderdtal kinderen en volwassenen zullen zich verzamelen in de Rotterdamse Maassilo. De Boxing Company spectaculaire boks-workouts begeleid door een DJ die met muziek de deelnemers zal motiveren mee te doen. Evenementenbureau EPICinderunning is mede organisator van het event.

“Iedereen kan meedoen. Van jong tot oud. Fit en niet fit. Bij ons staan plezier en energie voorop”, legt Rudy van Laere van de Boxing Company uit aan het AD. Er wordt gesport volgend het Pink Boxing en Cross Boxing principe. Begeleiding vindt plaats door een DJ en zes instructeurs. Men hoeft niet bang te zijn dat men elkaar pijn doet want er is geen spek van fysiek contact.

Mee doen

Het doel is zoveel m0gelijk geld op te halen voor onderzoek naar zeldzame spierziekten onder jonge kinderen, een initiatief van de ouders van de inmiddels 3-jarige Sara. Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is ambassadeur van de Stichting Voor Sara.

Mensen die mee willen doen zijn van harte uitgenodigd door de organisatie, inschrijven kan via: www.boksenvoorsara.nl om het goede doel te ondersteunen.

Bekijk ook

‘Verhoeven treft lastige tegenstander in Overeem’: als het gevecht ooit komt (video)

Alistair Overeem tekende vorige week bij Glory Kickboxing

7-seconden ‘KO’ in UFC-debuut: Vechter blesseert knie tijdens viering

Terrance McKinney had afgelopen nacht een top-debuut op UFC 263.

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page