Boksen: Rocky Fielding verdedigt zijn WBA titel tegen Canelo Alvarez Nieuws
Nieuws

Boksen: Rocky Fielding verdedigt zijn WBA titel tegen Canelo Alvarez

Boksen: Rocky Fielding verdedigt zijn WBA titel tegen Canelo Alvarez

Het is een gevecht dat de wereld van het boksen heeft geschokt en een die uit het niets is ontstaan! Fans bleven verbluft achter bij de onthullingen van Canelo en zijn team, Eddie Hearn van Matchroom Promotions en ten slotte de WBA kampioen Rocky Fielding zelf.

Rocky Fielding is een bokser uit Liverpool, Engeland die een record heeft van 27-1-0, zijn enige verlies komt uit de handen van de nieuwe WBA Super-middengewicht Wereldkampioen Callum Smith. Fielding is een voormalige Britse en Commonwealth-kampioen en won de WBA titel van Tyron Zeuge in Duitsland al in juli van dit jaar.

Elite

Ondanks het feit dat hij een versie van de wereldtitel bezit, is Fielding niet hetzelfde level of kaliber als de Mexicaan Canelo Alvarez. Alvarez staat aan de top van de lijst bij het boksen hij is ongetwijfeld een van de weinige elite vechters in de sport.

Fielding daarentegen is een geweldige vechter op Brits-Europees niveau, maar hij kwam te kort toen hij in 2015 tegen Callum Smith vocht en in de eerste ronde op verwoestende wijze werd verslagen. Op papier lijkt dit een gemakkelijke overwinning voor Canelo en alle kansen lijken dan ook voor hem te zijn!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws