🎥 ZWAAR LETSEL: Topbokser belandt in ziekenhuis na wedstrijd
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 ZWAAR LETSEL: Topbokser belandt in ziekenhuis na wedstrijd

🎥 ZWAAR LETSEL: Topbokser belandt in ziekenhuis na wedstrijd

De Britse topbokser Umar Sadiq opgenomen in het ziekenhuis omdat hij ‘bloed hoestte’ na zijn nederlaag tegen de Russische Fedor Chudinov.

Tass meldt dat Sadiq die tijdens de bokswedstrijd met Chudinov al flink aangeslagen was, onwel werd bij de dopingtests na de partij. Hij stortte en begon bloed op te hoesten. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De 32-jarige Sadiq leek gedesoriënteerd in de ring nadat het gevecht in de 12e ronde was gestopt. En kreeg onmiddellijke medische hulp, waaronder het dragen van een zuurstofmasker. Hij werd backstage gebracht voor de dopingtests.

Bloed spugen

‘Umar werd in het ziekenhuis opgenomen’, vertelde een bron aan het persbureau, eraan toevoegend dat de bokser ‘bloed had opgehoest’. Verdere details over de toestand van de bokser zijn niet naar buiten gebracht.

Wel zeggen artsen dat het zwaar letsel indiceert. Sadiq werd 40 seconden in de 12e ronde van het gevecht met Chudinov verslagen. De tweede nederlaag van de Brit tot nu toe.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page