? ZWAAR LETSEL: Topbokser belandt in ziekenhuis na wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

? ZWAAR LETSEL: Topbokser belandt in ziekenhuis na wedstrijd

? ZWAAR LETSEL: Topbokser belandt in ziekenhuis na wedstrijd

De Britse topbokser Umar Sadiq opgenomen in het ziekenhuis omdat hij 'bloed hoestte' na zijn nederlaag tegen de Russische Fedor Chudinov.

Tass meldt dat Sadiq die tijdens de bokswedstrijd met Chudinov al flink aangeslagen was, onwel werd bij de dopingtests na de partij. Hij stortte en begon bloed op te hoesten. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De 32-jarige Sadiq leek gedesoriënteerd in de ring nadat het gevecht in de 12e ronde was gestopt. En kreeg onmiddellijke medische hulp, waaronder het dragen van een zuurstofmasker. Hij werd backstage gebracht voor de dopingtests.

Bloed spugen

'Umar werd in het ziekenhuis opgenomen', vertelde een bron aan het persbureau, eraan toevoegend dat de bokser 'bloed had opgehoest'. Verdere details over de toestand van de bokser zijn niet naar buiten gebracht.

Wel zeggen artsen dat het zwaar letsel indiceert. Sadiq werd 40 seconden in de 12e ronde van het gevecht met Chudinov verslagen. De tweede nederlaag van de Brit tot nu toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws