'Zwaar genaaide' topbokser bedreigt tegenstander: 'Er zal bloed vloeien' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Zwaar genaaide’ topbokser bedreigt tegenstander: ‘Er zal bloed vloeien’

‘Zwaar genaaide’ topbokser bedreigt tegenstander: ‘Er zal bloed vloeien’

'Zwaar genaaide' topbokser bedreigt tegenstander: 'Er zal bloed vloeien'
Florian Marku (R) met een dubbel geslagen Jamie Stewart

Florian Marku zal het 30 januari niet op de jury aan laten komen. De Albanees werd flink benadeeld in zijn gevecht eerder deze maand. Dat laat hij niet meer gebeuren.

Hij was er helemaal klaar mee Florian Marku op 12 december in de Wembley Arena, Londen. Zijn wedstrijd tegen de Brit Jamie Stewart werd als een gelijkspel beoordeeld. Terwijl de Albanees duidelijk voor stond op punten. Marku ging letterlijk uit zijn plaat, als mede de media in zijn land.

Genaaid

,,Florian is zwaar genaaid, hij is slachtoffer van een corrupte jury”, was een van de krantenkoppen in zijn thuisland Albanië. Ook de bokser zelf ontstak in een flinke tirade vlak na de wedstrijd.

Bokspromotor Eddie Hearn deed net of zijn neus bloedde en deed het af als niet belangrijk. Toch moet hij geluisterd hebben naar de grieven van Marku. Want er is een gevecht gepland op 30 januari tegen weer een Engelsman, Ryan Charlton.

Bloedig

Om duidelijk te zijn uitte Marku alvast wat dreigende taal richting de Brit. Die verklaarde dat “hij de vloer zal aanvegen met de Albanees.” Marku reageerde op Facebook en schreef:

,,Hij zegt dat hij de vloer zal aanvegen met Florian Marku. Op 30 januari zal ik het niet aan de jury overlaten. Het wordt een bloedige strijd. Bedankt allemaal voor je steun”, aldus de Albanees.

Bekijk ook

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

A whole fight just happened at bath & body works 🤣🤣🤣🤣🤣 I’m dying pic.twitter.com/ocumzj8G9f— Genevieve ...

Vermoeide UFC-kampioen: ‘Laat die Nederlandse maar vechten’

Amanda Nunes de UFC-kampioen in twee gewichtklassen wil voorlopig rust. Afgelopen zaterdag verdedigde Nunes met succes haar vedergewicht titel tegen Megan Anderson.

Hey Swa: Najib Amhali daagt Jandino uit voor een gevecht in de ring

Najib Amhali lijkt collega komiek Jandino Asporaat uitgedaagd te hebben voor een gevecht. In een ...