'Zwaar genaaide' topbokser bedreigt tegenstander: 'Er zal bloed vloeien' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Zwaar genaaide’ topbokser bedreigt tegenstander: ‘Er zal bloed vloeien’

‘Zwaar genaaide’ topbokser bedreigt tegenstander: ‘Er zal bloed vloeien’

'Zwaar genaaide' topbokser bedreigt tegenstander: 'Er zal bloed vloeien'
Florian Marku (R) met een dubbel geslagen Jamie Stewart

Florian Marku zal het 30 januari niet op de jury aan laten komen. De Albanees werd flink benadeeld in zijn gevecht eerder deze maand. Dat laat hij niet meer gebeuren.

Hij was er helemaal klaar mee Florian Marku op 12 december in de Wembley Arena, Londen. Zijn wedstrijd tegen de Brit Jamie Stewart werd als een gelijkspel beoordeeld. Terwijl de Albanees duidelijk voor stond op punten. Marku ging letterlijk uit zijn plaat, als mede de media in zijn land.

Genaaid

,,Florian is zwaar genaaid, hij is slachtoffer van een corrupte jury”, was een van de krantenkoppen in zijn thuisland Albanië. Ook de bokser zelf ontstak in een flinke tirade vlak na de wedstrijd.

Bokspromotor Eddie Hearn deed net of zijn neus bloedde en deed het af als niet belangrijk. Toch moet hij geluisterd hebben naar de grieven van Marku. Want er is een gevecht gepland op 30 januari tegen weer een Engelsman, Ryan Charlton.

Bloedig

Om duidelijk te zijn uitte Marku alvast wat dreigende taal richting de Brit. Die verklaarde dat “hij de vloer zal aanvegen met de Albanees.” Marku reageerde op Facebook en schreef:

,,Hij zegt dat hij de vloer zal aanvegen met Florian Marku. Op 30 januari zal ik het niet aan de jury overlaten. Het wordt een bloedige strijd. Bedankt allemaal voor je steun”, aldus de Albanees.

Bekijk ook

Opgepakt! UFC’er Jon Jones ZWAAR in de problemen

De Amerikaan werd eerder vandaag opgepakt door de politie van Las Vegas.

Stuiterbal ‘KO’! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video)

Dat ging er hard aan toe

Hufter! MMA’er MEPT straatvechter KO ‘slaat door’ (video)

Er zijn gasten die de boodschap niet begrepen hebben

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page