ZOON BOKSLEGENDE MUHAMMAD ALI: Black Lives Matter is racistisch – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ZOON BOKSLEGENDE MUHAMMAD ALI: Black Lives Matter is racistisch

ZOON BOKSLEGENDE MUHAMMAD ALI: Black Lives Matter is racistisch

De zoon van bokslegende Muhammad Ali zegt dat zijn vader de ‘racistische’ Black Lives Matter organisatie zou haten. Ook zou zijn vader President Trump hebben gesteund.

Muhammad Ali Jr., zoon van bokslegende Muhammad Ali, zei dat zijn vader de racistische Black Lives Matter zou hebben gehaat. En een aanhanger zou zijn van president Donald Trump. Ali Jr zei tegen de NY Post dat zijn vader de gewelddadige reactie zou hebben gehaat die volgde op de dood van George Floyd.

Iedereen is belangrijk

“Je kunt vreedzaam protesteren. Mijn vader zou hebben gezegd: ‘Ze zijn niets anders dan duivels.’ Mijn vader zei: ‘Alle levens zijn belangrijk. Ik denk dat het racistisch is. Het zijn niet alleen zwarte levens, materie, blanke levens zijn belangrijk, Chinese levens zijn belangrijk, alle levens zijn belangrijk, ieders leven is belangrijk. “

“God houdt van iedereen hij heeft nooit iemand uitgekozen. Moorden is fout, ongeacht wie het is. ‘Niet alle politie is slecht, er zijn er maar een paar. Er is een handvol politie die fout zijn. Ze moeten opgesloten worden. Ik heb nooit een slechte ervaring gehad met een agent. Ze zijn altijd aardig geweest en hebben me beschermd. Ik heb er geen probleem mee. “

Stop met racisme

Het meest verrassende is dat Ali Jr. een aanhanger van Trump is en dat zijn vader dat ook zou zijn geweest. “Ik denk dat Trump een goede president is. Mijn vader zou hem hebben gesteund. Trump is geen racist, hij is voor alle mensen. Democraten zijn degenen die racistisch zijn en niet voor iedereen, ‘zei Ali Jr.

“Democraten geven niks om iemand. Hillary Clinton geeft geen moer; ze probeert niet opgesloten te raken, ‘voegde hij eraan toe. ‘Trump is veel beter dan Clinton en Obama. … De enige die doet wat hij zei dat hij zou doen, is Donald Trump. ”

Bekijk ook

⚠️ 🎥 Whiplash: Duw kost UFC’er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page