‘Zoete wraak’: WBC klaar om Fury vs Wilder 3 te sanctioneren – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Zoete wraak’: WBC klaar om Fury vs Wilder 3 te sanctioneren

‘Zoete wraak’: WBC klaar om Fury vs Wilder 3 te sanctioneren

'Zoete wraak': WBC klaar om Fury vs Wilder 3 te sanctioneren

Deontay Wilder is op zoek naar wraak, de WBC zegt dat ze aan boord zijn om Fury vs Wilder 3 te sanctioneren. Alle ingrediënten lijken daar om de Amerikaan en Brit tegenover elkaar te zetten, nu een arbitrage commissie besloten heeft dat Fury zijn aartsrivaal voor 15 september onder ogen moet komen.

Niets is nog officieel, maar het lijkt er steeds meer op te lijken dat Fury toch echt tegen Deontay Wilder zal vechten,dus niet tegen Anthony Joshua. Promotor Frank Warren vertelde Talk Sport dat een Fury tegen Joshua gevecht “verder weg is dan ooit”. Joshua is nu bezig met zijn WBO-verplichte uitdager, Oleksandr Usyk.

Wraak is zoeter dan alles

De datum van 24 juli, waarbij Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas voor die datum reserveerde blijkt de locatie voor Fury vs Wilder 3. Terwijl de WBC zegt dat ze het gevecht zullen sanctioneren als deze doorgaat; ,,Ja, we zullen Fury tegen Wilder op verzoek sanctioneren”, zei Mauricio Sulaiman de president van de WBC.

Als dit zo is, dan is het eerste gevecht tussen Fury en Joshua aan het einde van dit jaar, maar het kan langer duren. In termen van een derde poging met Fury, plaatste Wilder een kort bericht op sociale media, waarin hij de woorden plaatste: ,,Wraak is de zoetste vreugde, naast het krijgen van sex. “

Bekijk ook

‘Zo verdiende ik miljoenen’: UFC-legende St-Pierre geeft tips

Als UFC-vechter behaalde St-Pierre grote successen maar blijkt ook een gedreven zakenman

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page