Zien! Slechtste boksdebuut ooit: 'nagel aan doodskist' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zien! Slechtste boksdebuut ooit: 'nagel aan doodskist' (video)

Zien! Slechtste boksdebuut ooit: 'nagel aan doodskist' (video)

Emanuel Williams tegen John Rincon is wel 'het slechtste professionele boksdebuut aller tijden'. Op de undercard van Maurice Hooker's WBO licht-weltergewicht titelclash met Alex Saucedo, werd Williams 84 seconden in de eerste ronde uitgeschakeld door landgenoot Rincon.

De hoogtepunten van het gevecht gaan viraal op Twitter. Williams danste rond de ring, schijnbaar niet in staat zichzelf te verdedigen, en nam verschillende 'onorthodoxe' houdingen aan toen hij probeerde achteruit te gaan van de naderende wervelwind die zijn kant op kwam.

Jezus wat slecht

De 20-jarige gaf geen goed beeld van zichzelf, omdat hij geen boksvaardigheid vertoonde. Een body shot van de 19-jarige tegenstander van Williams bleek de laatste nagel aan de doodskist te zijn toen hij op het canvas viel en niet in staat was om op tijd te reageren op de telling van de scheidsrechter.

De slechte techniek van Williams was het mikpunt van de grappen van de commentatoren. Omdat ze niet anders konden dan lachen om hoe misplaatst de jongeman in de ring leek te zijn. ,,Bro kreeg ruzie op de middelbare school en besloot prof te worden."

Dit is absoluut een van die gevallen waarin je denkt hoe dit zelfs kon gebeuren en helaas leek het echt voorbij voordat het zelfs maar begon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws