ZIEN! Bokser slaat speekselwaterval uit mond tegenstander
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ZIEN! Bokser slaat speekselwaterval uit mond tegenstander

ZIEN! Bokser slaat speekselwaterval uit mond tegenstander

ZIEN! Bokser slaat speekselwaterval uit mond tegenstander

Alan Belcher BKFC-vechter, sloeg een absurde hoeveelheid speeksel uit de mond van Frank Tate afgelopen weekend. De twee vochten in de headliner van BKFC Fight Night Jackson 2 waar Tate door de harde stoot ook nog eens knock-out ging.

Voormalig UFC-vechter Alan Belcher blijft verwoesting aanrichten in het blote vuist boksen. Belcher won zijn eerste BKFC headliner terwijl hij Tate een klap knock-out in sloeg in ronde 1. Het evenement vond zaterdag plaats in het Jackson Convention Center Complex in Mississippi.

Door de stoot spoot een enorme hoeveelheid speeksel of een soort vloeistof uit de mond van Tate. Het onsmakelijke werd vastgelegd door een cameraman die moest bukken om niet geraakt te worden. Met de overwinning verdiende Belcher een kans tegen huidige kampioen Arnold Adams.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page