Zien! Arm boksen de nieuwste vechtsport uit Rusland (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zien! Arm boksen de nieuwste vechtsport uit Rusland (video)

Zien! Arm boksen de nieuwste vechtsport uit Rusland (video)

Vechtsporten evolueren net zoals andere sporten. De nieuwst trend is vandaag opgedoken vanuit Rusland, genaamd 'arm boksen'. Het lijkt een mix van wangklappen en echt boksen.

Vandaag was daar dan eindelijk de primeur uit Rusland. We zien de vechters geketend aan een armdruk tafel op elkaar inslaan met MMA-handschoenen tot een knock-out valt of er gewonnen wordt via punten. Contact met de organisatie Arena leert ons dat vooral het goede doel ondersteunt wordt.

,,Goede doelen stichting, Dit is mijn moederland", gaat het geld heen aldus de organisatie. ,,Wij helpen kinderen om een ​​sportcarrière te beginnen en zichzelf in de sport te vinden. Wij ondersteunen sportveteranen, de behandeling en revalidatie van sporters is een belangrijk onderdeel van ons werk."

Er komen wel meer bizarre vormen van vechtsport uit Rusland, zoals het Car Jiu Jitsu waar in een auto gevechten wordt. Of Arm Boxing ook door zal breken in andere landen valt te bezien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws