YouTuber en Basketbal speler boksen op Mike Tyson event – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / YouTuber en Basketbal speler boksen op Mike Tyson event

YouTuber en Basketbal speler boksen op Mike Tyson event

YouTuber Jake Paul en voormalig NBA-speler Nate Robinson zullen vechten in een undercard bokswedstrijd voor het Mike Tyson-gevecht.

Jake Paul en voormalig NBA-bewaker Nate Robinson staan ​​op 12 september tegenover elkaar in een undercard bokswedstrijd. De wedstrijd van Paul en Robinson maakt deel uit van de Mike Tyson programmeer lijst. De komende wedstrijd tussen Mike Tyson en Roy Jones Jr werd donderdag aangekondigd.

De wedstrijd wordt uitgezonden op pay-per-view en het platform Triller. In een verklaring legde Paul uit. “Ik ben verheugd om samen te werken met Triller en in de ring te stappen om een ​​topsporter te bevechten. Maar vergis je niet, op 12 september zal Nate het canvas vroeg ontmoeten.”

Laten we het doen

“Het is officieel. Laten we gaan! Jake Paul, je kunt maar beter klaar zijn,” zei Robinson. “Ik zal laten zien dat ik een atleet van wereldklasse ben. Ik speelde universiteitsvoetbal, speelde 11 jaar in de NBA. En ik ben enthousiast over deze onderneming in de bokssport. Jake Paul, ik wil alle rook. “

Deadline meldde dat de acht ronden tellende oefenwedstrijd tussen Tyson en Jones live zal worden uitgezonden op 12 september om 21:00 uur. Op pay-per-view en op het platform Triller. Er zal ook een 10-delige docu-serie zijn in de aanloop naar de wedstrijd waarvoor Triller exclusieve streamingrechten heeft.

Bekijk ook

Oudje De La Hoya (48) showed moves voor comeback gevecht

Juli heeft De La Hoya op de planning staan voor zijn comeback

‘Wie slaat Jake Paul op zijn bek’: UFC-baas is het zat

Waarom blijven deze gasten in godsnaam met UFC-jongens praten

Uitzichtloos?: Sportscholen op z’n vroegst mei weer open

Tijdens de persconferentie gisteren is er niets bekend gemaakt over de openstelling van de sportscholen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page