YOUTUBER BOKSEN: Jake Paul slaat AnEsongib vlak (video) Nieuws
Nieuws

YOUTUBER BOKSEN: Jake Paul slaat AnEsongib vlak (video)

YOUTUBER BOKSEN: Jake Paul slaat AnEsongib vlak (video)

Donderdagnacht stonden YouTubers Jake Paul en AnEsongib tegenover elkaar, dit was het professionele debuut van beide boksers.

Het gevecht vond plaats in de Meridian in Islands Garden in Maimi, Florida als een van de voorprogramma's van het DAZN boksevent met in de hoofdrol het titelgevecht tussen Demetrius Andrade, die Luke Keeler versloeg voor de WBO middengewicht titel.

Het langverwachte gevecht tussen YouTube-sterren Jake Paul en AnEsongib eindigde in de eerste ronde. De Amerikaan Jake Paul versloeg de Brit AnEsongib in de eerste ronde na twee knockdowns.

Ook in Nederland populair

Na zijn TKO-overwinning daagde Jake mede YouTube KSI uit, die aan de ring zat. KSI had eerder afgelopen november Jake's oudere broer Logan Paul in het Staples Center verslagen via een controversiële beslissing.

In Nederland wint het boksen door bekende influencers en BNers terrein. Op 28 Maart vindt in Almere‎ het Boxing Influencers Gold Edition event plaats met namen als Donny en Dave Roelvink die de ring betreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws