YOUTUBER BOKSEN: Jake Paul slaat AnEsongib vlak (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / YOUTUBER BOKSEN: Jake Paul slaat AnEsongib vlak (video)

YOUTUBER BOKSEN: Jake Paul slaat AnEsongib vlak (video)

Donderdagnacht stonden YouTubers Jake Paul en AnEsongib tegenover elkaar, dit was het professionele debuut van beide boksers.

Het gevecht vond plaats in de Meridian in Islands Garden in Maimi, Florida als een van de voorprogramma’s van het DAZN boksevent met in de hoofdrol het titelgevecht tussen Demetrius Andrade, die Luke Keeler versloeg voor de WBO middengewicht titel.

Het langverwachte gevecht tussen YouTube-sterren Jake Paul en AnEsongib eindigde in de eerste ronde. De Amerikaan Jake Paul versloeg de Brit AnEsongib in de eerste ronde na twee knockdowns.

Ook in Nederland populair

Na zijn TKO-overwinning daagde Jake mede YouTube KSI uit, die aan de ring zat. KSI had eerder afgelopen november Jake’s oudere broer Logan Paul in het Staples Center verslagen via een controversiële beslissing.

In Nederland wint het boksen door bekende influencers en BNers terrein. Op 28 Maart vindt in Almere‎ het Boxing Influencers Gold Edition event plaats met namen als Donny en Dave Roelvink die de ring betreden.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page