YouTube ster beweert Mike Tyson te kunnen verslaan Boks Nieuws
Boks Nieuws

YouTube ster beweert Mike Tyson te kunnen verslaan

YouTube ster beweert Mike Tyson te kunnen verslaan
YouTube ster beweert Mike Tyson te kunnen verslaan

Je moet wel lef hebben door te zeggen dat je bokslegende Mike Tyson zal verslaan. YouTube ster KSI beweer dit te kunnen doen.

KSI, die zelf bokservaring heeft opgedaan in de ring onder andere tegen Logan Paul zegt dat hij met gemak Mike Tyson de les zou leren. Althans als de twee nu zouden vechten, niet in de jonge jaren van Tyson. De 27-jarige KSI (1-0), die slechts één keer als professional heeft gevochten in 2019 leek al niet te imponeren tijdens zijn wedstrijd met Logan Paul.

Maar het is niet gemakkelijk voor te stellen dat hij het zelfs maar één ronde met Tyson zou kunnen volhouden met zijn record van 50-6, 44 KO's. Allereerst zou Tyson waarschijnlijk nooit zijn tijd verspillen aan het aannemen van een figuur als KSI, omdat het een gevecht is dat niet zou verkopen aan de reguliere boksfans.

Erg dom idee

De gemiddelde boksfan heeft nog nooit van KSI gehoord, en degenen die hem wel herinneren, kennen hem alleen vanwege zijn amateuristische optreden tegen Logan Paul. Ook de promotors zouden het niet zien zitten. Bob Arum, promotor van de hoogste rang, vindt het een dom idee dat Floyd Mayweather zegt te gaan vechten tegen Logan Paul.

Het zou beneden de waardigheid van Tyson zijn als hij zich zou verlagen tot het niveau om te vechten tegen Youtubers zoals KSI of Logan Paul. "Als Mayweather het wil doen, is dat niet zo erg, want hij heeft al laten zien dat hij sinds 2015 bereid is om voor veel geld met wie dan ook. Zo stond hij al tegenover Conor McGregor en de Japanse kickbokser Tenshin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws