YouTube-bokser Logan Paul smeekt om rematch met bokslegende
Home / Nieuws / Boks Nieuws / YouTube-bokser Logan Paul smeekt om rematch met bokslegende

YouTube-bokser Logan Paul smeekt om rematch met bokslegende

YouTube-bokser Logan Paul smeekt om rematch met bokslegende Floyd Mayweather

YouTube-bokser Logan Paul zou om een rematch heeft gevraagd aan Floyd Mayweather Jr. Mayweather heeft beweerd dat een lid van Paul’s team contact heeft opgenomen om te praten over een rematch.

De bokslegende vocht vorig jaar tegen YouTube-ster Paul in een achtronde oefenwedstrijd waarin Paul in een opmerkelijke prestatie overleefde. Zowel Mayweather als Paul hebben elkaar sindsdien verrot gescholden op social media. Paul beweerd dat hij nog een deel van zijn 15 miljoen moet krijgen die hij verwachtte te verdienen met het gevecht.

Mayweather heeft Paul beschuldigd van “misbruik” en gelooft dat de YouTube-ster zijn naam probeert uit te nutten. ,,Iemand van zijn team benaderde mij en zei dat Logan Paul nog een wedstrijd wilde doen. En dit is dezelfde man die zei dat hij niet betaald werd”, zei Mayweather op de persconferentie vandaag om zijn nieuwste gevecht in Japan aan te kondigen.

Macht

,,Jullie moeten kijken naar deze jongens die macht najagen door de naam Floyd Mayweather te gebruiken. Ik weet niet precies wie contact heeft opgenomen, maar dit komt van dezelfde man die zei dat hij niet werd betaald en nu smeekt hij om een rematch.”

De eerste wedstrijd tussen het paar afgelopen juni trok veel belangstelling en het evenement verkocht ongeveer een miljoen pay-per-views over de hele wereld. Paul heeft eerder beweerd dat hij na hun laatste gevecht nooit enige rivaliteit met de bokslegende zou aanwakkeren, maar is van plan om in de toekomst terug te keren naar de boksring.

Bekijk ook

Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis

111 jaar! Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis

Mike Tyson onthult dat hij in september zal vechten tegen zijn oude vijand Lennox Lewis.

1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen israel adesanya voor vanavond

1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen voor vanavond

Drake de bekende Amerikaanse zanger en rapper heeft 1 miljoen ingezet op winst voor UFC-kampioen

Boks influencer Logan Paul tekent bij WWE: 'Ik kom eraan'

Boks influencer Logan Paul tekent bij WWE: ‘Ik kom eraan’

Logan Paul wordt officieel een WWE Superstar de influencer en bokser heeft zojuist een contract getekend met de worstelgigant

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page