YouTube bokser Jake Paul dreigt: 'ik ga Conor McGregor helemaal verrot slaan' Boks Nieuws
Boks Nieuws

YouTube bokser Jake Paul dreigt: 'ik ga Conor McGregor helemaal verrot slaan'

YouTube bokser Jake Paul dreigt: 'ik ga Conor McGregor helemaal verrot slaan'
YouTube bokser Jake Paul dreigt: 'ik ga Conor McGregor helemaal verrot slaan'

Jake Paul de boksende YouTuber zegt dat zijn team contact heeft opgenomen, met het management van Conor McGregor, over een mogelijk gevecht.

De sterallures van Jake Paul zijn momenteel sterker dan ooit. Nadat hij een zinderende knock-out overwinning behaalde op voormalig NBA-speler Nate Robinson. Heeft hij zijn ogen gericht op UFC-ster Conor McGregor. Hij wil deze naar eigen zeggen een lesje leren in de boksring.

Paul en Robinson stonden in het co-main event van het Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.-evenement van afgelopen weekend. Paul heeft interesse getoond in een mogelijke confrontatie met McGregor. En nu probeert zijn team het waar te maken.

Ik ga hem kapot slaan

,,Mijn team praat met zijn manager, maar dat is alles wat ik wil zeggen", zei Paul tegen TMZ. Als Paul het gewenste gevecht met McGregor krijgt, wat hij als een onvermijdelijkheid en niet als een mogelijkheid beschouwt. Is hij ervan overtuigd dat hij de wereld zal choqueren door de Ierse MMA-ster te verslaan.

,,Ik ga mijn leven wijden aan het winnen van dat gevecht. Want ik ga daar niet heen om te zeggen dat ik het geprobeerd heb. Ik ga de ring in om Conor McGregor verrot te slaan. Het wordt legendarisch," zegt Paul. ,,Ik ga ook winnen. Dat is wat ik wil dat mensen begrijpen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws