YouTube bokser Jake Paul dreigt: 'ik ga Conor McGregor helemaal verrot slaan'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / YouTube bokser Jake Paul dreigt: ‘ik ga Conor McGregor helemaal verrot slaan’

YouTube bokser Jake Paul dreigt: ‘ik ga Conor McGregor helemaal verrot slaan’

YouTube bokser Jake Paul dreigt: 'ik ga Conor McGregor helemaal verrot slaan'

Jake Paul de boksende YouTuber zegt dat zijn team contact heeft opgenomen, met het management van Conor McGregor, over een mogelijk gevecht.

De sterallures van Jake Paul zijn momenteel sterker dan ooit. Nadat hij een zinderende knock-out overwinning behaalde op voormalig NBA-speler Nate Robinson. Heeft hij zijn ogen gericht op UFC-ster Conor McGregor. Hij wil deze naar eigen zeggen een lesje leren in de boksring.

Paul en Robinson stonden in het co-main event van het Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.-evenement van afgelopen weekend. Paul heeft interesse getoond in een mogelijke confrontatie met McGregor. En nu probeert zijn team het waar te maken.

Ik ga hem kapot slaan

,,Mijn team praat met zijn manager, maar dat is alles wat ik wil zeggen”, zei Paul tegen TMZ. Als Paul het gewenste gevecht met McGregor krijgt, wat hij als een onvermijdelijkheid en niet als een mogelijkheid beschouwt. Is hij ervan overtuigd dat hij de wereld zal choqueren door de Ierse MMA-ster te verslaan.

,,Ik ga mijn leven wijden aan het winnen van dat gevecht. Want ik ga daar niet heen om te zeggen dat ik het geprobeerd heb. Ik ga de ring in om Conor McGregor verrot te slaan. Het wordt legendarisch,” zegt Paul. ,,Ik ga ook winnen. Dat is wat ik wil dat mensen begrijpen.”

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...