WTF: Bokskampioen Andy Ruiz slaat kaak coach scheef (video) Nieuws
Nieuws

WTF: Bokskampioen Andy Ruiz slaat kaak coach scheef (video)

WTF: Bokskampioen Andy Ruiz slaat kaak coach scheef (video)
WTF: Bokskampioen Andy Ruiz slaat kaak coach scheef (video)

Andy Ruiz Jr. is hard aan het werk voor zijn eerste verdediging van de zwaargewichttitels WBA (Super), WBO, IBF en IBO.

De Mexicaans-Amerikaanse claimde de zwaargewicht titels met een verbluffende overwinning op Anthony Joshua op 1 juni in Madison Square Garden in New York. Ruiz Jr verving op het laatste moment Jarrell Miller en schokte de wereld door ‘AJ’ te stoppen in de zevende ronde van het noodlottige Amerikaanse debuut van de Londenaar.

ZIE OOK>> Andy Ruiz verslaat Anthony Joshua

De eerste zwaargewichtkampioen van Mexico zal Joshua op 7 december opnieuw rematchen in Saoedi-Arabië en bereidt zich hard voor op zijn tweede confrontatie met de Olympiër. Ruiz Jr. gaf fans een korte glimp van zijn training op Instagram zondagmiddag en plaatste video's zichzelf slaan op de pads.

Adembenemende snelheid en kracht

Een update van één verhaal liet zien dat ‘The Destroyer’ zware counter linker hoeken oefent met een van zijn coaches, met de 30-jarige getuigt van adembenemende snelheid en kracht. Maar helaas voor zijn coach miste een van die hoeken het doel en landde vlak op zijn kin.

De stoot deed de coach even wankelen en Ruiz Jr was er snel bij om hem op te vangen en verontschuldigde zich voor zijn misplaatste stoot. Het was deze linkse hoek van Ruiz Jr die Joshua in grote problemen bracht in de derde ronde van hun gevecht, waarin hij de Brit vier keer liet vallen voordat scheidsrechter Mike Griffin ongenadig de wedstrijd stopte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws