Home / Nieuws / Boks Nieuws / Wraak poging: Conor McGregor in onderhandeling voor bokswedstrijd

Wraak poging: Conor McGregor in onderhandeling voor bokswedstrijd

Game Over: Mayweather wint van McGregor

Voormalig twee divisie UFC-kampioen Conor McGregor is naar verluidt in onderhandeling om voormalig bokskampioen Paulie Malignaggi tegemoet te treden in de boksring.

Dat nieuws komt via BoxingKingdom, die het volgende op Twitter meldde: “Betrouwbare bron: onderhandelingen gaande tussen Conor McGregor en Paulie Malignaggi. (Boxing)”

Het nieuws werd later bevestigd door mixed martial arts insider Talk MMA die op sociale media met de volgende informatie kwam.

Wraak kans

“Ik hoor dat er een Paul Malignaggi vs Conor McGregor bokswedstrijd onderhandeld wordt. Dit is waarschijnlijk de beste kans voor Conor en Paul voor een langverwachte wraak wedstrijd tussen beiden.”

Paulie Malignaggi en Conor McGregor hebben een legendarische geschiedenis die culmineerde in een uiterst bittere geschiedenis.

Vernederd

Malignaggi diende als een trainingspartner voor Conor McGregor voorafgaand aan zijn ge-hypte 2017 boks debuut tegen de ongeslagen bokslegende Floyd Mayweather.

Kort nadat “Malginaggi” het trainingskamp van de Ierse ster had verlaten, kwamen er foto’s tevoorschijn die de indruk wekten dat Conor McGregor Paulie Malginaggi in hun sparring-sessie de baas was.

Niet grappig

Later verscheen er een korte video die tijdens de eerdergenoemde sparring-sessie opgenomen was, waar Malignaggi knock-out leek te gaan.

Malignaggi was niet blij met de videobeelden en de foto’s die werden vrijgegeven aan het publiek en daagde Conor McGregor uit om de hele sparring-sessie te posten, zodat de wereld kon zien “wat er werkelijk gebeurde”.

Einde

Sindsdien zijn Malignaggi en McGregor flink los gegaan op elkaar of het nu in het openbaar is of op sociale media. Echter nu lijkt men toch serieuze pogingen te doen het geschil in de ring te gaan beslechten.

Bekijk ook

Bokser pesten loopt uit op keiharde knock-out (video)

Sam Maxwell kreeg de ultieme wraak op zijn tegenstander, nadat deze in hun gevecht hem ...

90.000 reacties: bokser Manny Pacquiao vraagt fans om advies

Manny Pacquiao (screenshot YouTube) Bokskampioen Manny Pacquiao vroeg zijn fans wie zijn volgende tegenstander zal ...

Boksen: Mike Zambidis maakt top comeback met slechts één arm

Mike Zambidis die gisteren zijn comeback maakte na een lange afwezigheid, verbaasde vriend en vijand ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT