WRAAK: Deontay Wilder zweert Tyson Fury te verpletteren (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

WRAAK: Deontay Wilder zweert Tyson Fury te verpletteren (video)

WRAAK: Deontay Wilder zweert Tyson Fury te verpletteren (video)

Deontay Wilder zweert Tyson Fury als een GOEDERENTREIN omver te rijden nadat hij zijn ongelooflijke kracht heeft laten zien door 310 pond te bankdrukken. De Amerikaan plaatste een video in zijn Insta story waarin hij Fury laat weten wat aan zijn gewicht te doen.

Terwijl hij zijn voorbereidingen opvoert voor hun zwaargewicht wraakgevecht zweert Wilder om Fury totaal te verpletteren. De Bronze Bomber smacht naar wraak nadat hij afgelopen februari bruut in elkaar gemept werd door Fury. De Amerikaan wil bloedvergieten en heeft beloofd de Brit kapot te slaan wanneer ze elkaar op 24 juli weer ontmoeten in Las Vegas.

Wilder, die nu werkt met een nieuwe trainer in Malik Scott, is ervan overtuigd dat hij de fouten van zijn eerste professionele nederlaag zal rechtzette. En het record recht zal zetten door Fury te verslaan om zijn WBC-wereldtitel terug te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws