Wow! Trotse vechter toont gruwelblessure na bare knuckle wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wow! Trotse vechter toont gruwelblessure na bare knuckle wedstrijd

Wow! Trotse vechter toont gruwelblessure na bare knuckle wedstrijd

Adam Doherty vocht een stevig partijtje Bare Knuckle uit tijdens Spartan Bare Knuckle Pit fighting in Engeland. Toegegeven het is geen prettig gezicht maar de keiharde Doherty is er trots op.

Volgen critici is Bare Knuckle boksen geen sport. Toch is het een van de oudste vormen van vechtsport, vooral populair geworden onder het reizende volk waar grote namen als Paddy Doherty (vader van Adam. red), faam maakte.

Spartan Bare Knuckle Pit fighting kent heftige gevechten en vindt plaats tussen de hooibalen. Tijdens het gevecht spleet Doherty's wenkbrauw over de lengte open. Een gapend gat zo groot dat het voor de weekhartigen zeker een schok zal geven.

Wereldwijd zijn er organisaties zoals BKFC die de sport in professionele vorm brengen. Steeds meer vechters uit andere sporten stappen de Bare Knuckle ring in. Afgelopen weekend maakte vechtlegende Buakaw zijn debuut, maar deze kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws