WOW: Mike Tyson vraagt $ 500 miljoen voor comeback gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / WOW: Mike Tyson vraagt $ 500 miljoen voor comeback gevecht

WOW: Mike Tyson vraagt $ 500 miljoen voor comeback gevecht

Bokslegende Mike Tyson weet wat hij waard is, zo zou hij maar liefst $ 500 miljoen vragen voor zijn comeback naar het boksen. Bokskampioen Tyson Fury bevestigde dit.

Geld laat de wereld draaien. Momenteel is dit het grootste onderwerp in de vechtsport wereld van. Mike Tyson heeft beweerd dat hij weer gaat boksen. Al zal de prijs voor een promotor om te vechten niet goedkoop zijn. Boks zwaargewicht wereldkampioen Tyson Fury beweert zelfs dat “Iron” Mike bereid was om hem te bevechten in een oefenwedstrijd voor $ 500 miljoen.

Compleet gekkenhuis

Nu lijkt het logisch waarom Mike Tyson naar verluidt een gevecht tegen Wanderlei Silva voor $ 20 miljoen heeft stopgezet. Na wij weten dat $ 500 miljoen de eis is, lijkt $ 20 miljoen een schijntje in vergelijking. Fury sprak met IFL TV over de mogelijke match met Mike Tyson.

‘Er werd over gesproken (een mogelijke match tegen Mike Tyson). Ik werd benaderd door de mensen van Mike Tyson en ik en Mike kregen een telefoontje. Het was absoluut echt, maar er kwam niets van terecht. Ze boden het geld aan Mike aan, en ze kwamen terug en boden ons een fractie van het bedrag aan, ‘zei Fury.

Het gaat gebeuren

‘Mike Tyson zei tegen mij je krijgt $ 500 miljoen. Wat op papier ook gezegd werd, dat leek oké, dit moet een grap zijn, iemand is gek dachten wij nog. Ik had het aanbod van ESPN van $ 10 miljoen op tafel om het gevecht als een demo te doen.”

Met de nieuwe informatie is het veilig om te zeggen dat de terugkeer van Mike Tyson naar de ring heel reëel is. Wie echter van plan is de strijd te promoten, zal flink moeten bloeden. Als het goed wordt gedaan, kan het evenement een enorm succes worden. Hopelijk kunnen sommige zeer rijke bedrijven dit mogelijk maken.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page