CORONAVIRUS: Groot boks event in Nederland afgelast Nieuws
Nieuws

CORONAVIRUS: Groot boks event in Nederland afgelast

CORONAVIRUS: Groot boks event in Nederland afgelast
CORONAVIRUS: Groot boks event in Nederland afgelast

Het World Port Boxing Event welk elk jaar gehouden wordt is dit jaar uit voorzorg afgelast.

Zo meld het AD op donderdag dat het event welke op 4 april in Rotterdam gehouden zou worden, niet doorgaat uit angst voor het coronavirus. De organisatie zegt het niet aan te durven om het plaats te laten vinden.

Door de onzekere ontwikkelingen omtrent het coronavirus is de organisatie van mening dat zij op dit moment niet kan garanderen dat het event hetzelfde kwalitatief hoogwaardige niveau zal hebben als de andere door haar georganiseerde evenementen,”zegt de organisator tegen het AD.

Titelgevecht

Omdat een groot aantal boksers die deelnemen uit verschillende landen komen wil men niet het risico lopen dat er iets gebeurt. ,,Je ziet wat er in de wereld aan de hand is. Er zijn teveel onzekerheden om dit door te laten gaan”, zegt organisator Leon Aertgeerts.

"Onze evenementen zijn altijd tot in de puntjes geregeld en dat konden we nu niet garanderen. We gaan nu onderzoeken of er een latere datum is waarop het kan plaatsvinden." Doordat het niet doorgaat zal Kampioen Stephen Danyo ook zijn titelgevecht niet aan kunnen gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws