World Boxing Super Series keert terug met top toernooi Nieuws
Nieuws

World Boxing Super Series keert terug met top toernooi

World Boxing Super Series keert terug met top toernooi

De World Boxing Super Series keert terug met een 8 vrouwen toernooi, één gewichtsklasse en één winnaar die als eerste vrouw de Muhammad Ali-trofee zal kunnen gewonnen. Het Super-vedergewicht toernooi voor dames is de zesde editie en het derde seizoen van WBSS sinds september 2017.

,,Boksen is en is altijd veel meer geweest dan een sport. Het is een metafoor voor het leven. De vechters lopen de vierkante cirkel binnen met grote dromen van winnen en glorie en soms zelfs een beter leven. In geen enkele andere sport staat zoveel op het spel", zegt Andreas Benz, CEO van WBSS AG.

Hoger niveau

,,Ali Trophy-winnaars Aleksander Usyk, Callum Smith, Josh Taylor, Naoya Inoue en Mairis Briedis getuigen voor altijd van wat deze sport kan zijn als je de beste vechters in de ring evenaart. Het katapulteert onze kampioenen in ware grootsheid. Het tilt de hele sport naar een hoger niveau."

Aankondiging van de selectie en het schema van seizoen III zal te zijner tijd worden gemaakt, kijk in de tussentijd op de nieuwe WBSS-webpagina en sociale kanalen voor updates.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws