World Boxing Super Series keert terug met top toernooi - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / World Boxing Super Series keert terug met top toernooi

World Boxing Super Series keert terug met top toernooi

De World Boxing Super Series keert terug met een 8 vrouwen toernooi, één gewichtsklasse en één winnaar die als eerste vrouw de Muhammad Ali-trofee zal kunnen gewonnen. Het Super-vedergewicht toernooi voor dames is de zesde editie en het derde seizoen van WBSS sinds september 2017.

,,Boksen is en is altijd veel meer geweest dan een sport. Het is een metafoor voor het leven. De vechters lopen de vierkante cirkel binnen met grote dromen van winnen en glorie en soms zelfs een beter leven. In geen enkele andere sport staat zoveel op het spel”, zegt Andreas Benz, CEO van WBSS AG.

Hoger niveau

,,Ali Trophy-winnaars Aleksander Usyk, Callum Smith, Josh Taylor, Naoya Inoue en Mairis Briedis getuigen voor altijd van wat deze sport kan zijn als je de beste vechters in de ring evenaart. Het katapulteert onze kampioenen in ware grootsheid. Het tilt de hele sport naar een hoger niveau.”

Aankondiging van de selectie en het schema van seizoen III zal te zijner tijd worden gemaakt, kijk in de tussentijd op de nieuwe WBSS-webpagina en sociale kanalen voor updates.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page