Home / Nieuws / Boks Nieuws / Woedende fans slaags vanwege grote misser boksbond (video)

Woedende fans slaags vanwege grote misser boksbond (video)

James “The Beast” Singh sloeg zaterdag Jonasa Kavika knock-out in de strijd om de zwaargewicht bokstitel in Fiji. Echter was de boksbond de bij behorende titelriem kwijt waardoor het publiek uit zijn dak ging.

Politieagenten moesten er zaterdag aan te pas komen om woedende fans de boksring uit te begeleiden. Het titelgevecht tussen James “The Beast” Singh en Jonasa Kavika liep na afloop flink uit de hand.

Singh sloeg Kavika knock-out en bemachtigde zo de zwaargewicht titel van de Boxing Commission of Fiji. Echter toen de kersverse kampioen gehuldigd moest worden, bleek de titelriem in geen velde of wegen te bekennen.

We pikken het niet

BCF-voorzitter Subash Apanna zei dat ze niet wisten dat de riem niet bij de promotor was afgeleverd. ,,We gaan later de riem overhandigen aan James in een speciale ceremonie’, zei Appana staande in de ring.

LEES OOK ALICIA HOLKZEN PAKT WINST IN DUITSLAND

Boze fans van Singh pikte dit niet en eisten dat per direct een titel werd overhandigd. Toen de boel uit de hand dreigde te lopen, nadat er wat klappen waren gevallen, werd de politie ingeschakeld. Deze haalde de woedende fans uit de ring.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page