Woedende fans slaags vanwege grote misser boksbond (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Woedende fans slaags vanwege grote misser boksbond (video)

Woedende fans slaags vanwege grote misser boksbond (video)

Politieagenten moesten er zaterdag aan te pas komen om woedende fans de boksring uit te begeleiden. Het titelgevecht tussen James “The Beast” Singh en Jonasa Kavika liep na afloop flink uit de hand.

Singh sloeg Kavika knock-out en bemachtigde zo de zwaargewicht titel van de Boxing Commission of Fiji. Echter toen de kersverse kampioen gehuldigd moest worden, bleek de titelriem in geen velde of wegen te bekennen.

We pikken het niet

BCF-voorzitter Subash Apanna zei dat ze niet wisten dat de riem niet bij de promotor was afgeleverd. ,,We gaan later de riem overhandigen aan James in een speciale ceremonie', zei Appana staande in de ring.

LEES OOK ALICIA HOLKZEN PAKT WINST IN DUITSLAND

Boze fans van Singh pikte dit niet en eisten dat per direct een titel werd overhandigd. Toen de boel uit de hand dreigde te lopen, nadat er wat klappen waren gevallen, werd de politie ingeschakeld. Deze haalde de woedende fans uit de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws