Wladimir Klitschko sluit terugkeer naar de boksring niet uit Nieuws
Nieuws

Wladimir Klitschko sluit terugkeer naar de boksring niet uit

Wladimir Klitschko sluit terugkeer naar de boksring niet uit
Wladimir Klitschko sluit terugkeer naar de boksring niet uit

De voormalige zwaargewicht-kampioen was eerder deze week het middelpunt van een 1 april grap.

Wladimir Klitschko heeft eindelijk gereageerd op comeback-geruchten na een 1 april grap die de bokswereld eerder deze week in de maling nam. In de afgelopen maanden werd gemeld dat 'Dr Steelhammer' in gesprek was met de Amerikaanse streamingdienst DAZN over een mogelijke deal met drie partijen, en de Oekraïense outlet 'Sport Arena' maakte hiervan gebruik om een ​​grap uit te halen.

De sportnieuws website verklaarde op 1 april dat Klitschko akkoord was gegaan met een comeback ter waarde van $ 120 miljoen en zou terugkeren op 25 mei in Kiev. Het duurde tot enkele uren later, nadat ze de aandacht van de hele bokswereld hadden getrokken, dat ze toegaven dat hun artikel een een april grap was.

Mooi compliment

"Tot nu toe is mijn status niet veranderd", vertelde de voormalige zwaargewichtkampioen SID toen hem werd gevraagd over dit verhaal en andere, meer serieuze rapporten die hem met een terugkeer in verband brachten. "Er blijven geruchten verschijnen die voor mij een compliment zijn. Als de fans dat echt willen zien, is het leuk. Ik ben blij dat de boks gemeenschap en de sport me missen. "

"De grap was leuk, maar voorlopig denk ik niet aan terugkeren. Maar je weet het nooit, ik sluit het ook niet uit en nu ik weet dat men mij graag terug ziet, zeg ik dat ik het niet uitsluit, " sloot Klitschko af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws