Home / Nieuws / Boks Nieuws / Wladimir Klitschko sluit terugkeer naar de boksring niet uit

Wladimir Klitschko sluit terugkeer naar de boksring niet uit

Klitschko sluit een comeback niet uit.
Anthony Joshua vs. Wladimir Klitschko, 29 april 2017 (screenshot Youtube)

De voormalige zwaargewicht-kampioen was eerder deze week het middelpunt van een 1 april grap.

Wladimir Klitschko heeft eindelijk gereageerd op comeback-geruchten na een 1 april grap die de bokswereld eerder deze week in de maling nam. In de afgelopen maanden werd gemeld dat ‘Dr Steelhammer’ in gesprek was met de Amerikaanse streamingdienst DAZN over een mogelijke deal met drie partijen, en de Oekraïense outlet ‘Sport Arena’ maakte hiervan gebruik om een ​​grap uit te halen.

De sportnieuws website verklaarde op 1 april dat Klitschko akkoord was gegaan met een comeback ter waarde van $ 120 miljoen en zou terugkeren op 25 mei in Kiev. Het duurde tot enkele uren later, nadat ze de aandacht van de hele bokswereld hadden getrokken, dat ze toegaven dat hun artikel een een april grap was.

Mooi compliment

“Tot nu toe is mijn status niet veranderd”, vertelde de voormalige zwaargewichtkampioen SID toen hem werd gevraagd over dit verhaal en andere, meer serieuze rapporten die hem met een terugkeer in verband brachten. “Er blijven geruchten verschijnen die voor mij een compliment zijn. Als de fans dat echt willen zien, is het leuk. Ik ben blij dat de boks gemeenschap en de sport me missen. “

“De grap was leuk, maar voorlopig denk ik niet aan terugkeren. Maar je weet het nooit, ik sluit het ook niet uit en nu ik weet dat men mij graag terug ziet, zeg ik dat ik het niet uitsluit, ” sloot Klitschko af.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page