WK Boksen: Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian bereiken halve finales Nieuws
Nieuws

WK Boksen: Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian bereiken halve finales

WK Boksen: Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian bereiken halve finales
WK Boksen: Nouchka Fontijn en Jemyma Betrian bereiken halve finales

Goede resultaten op het WK Boksen in New Delhi, zowel Nouchka Fontijn als Jemyma Betrian hebben de halve finales bereikt. Met de kwalificering zijn beide boksers verzekerd van een bronzen medaille.

Fontijn was te sterk voor de Canadese Tammara Thibeault (kwartfinale), zij schreef nog een overwinning op haar naam tegen Myagmarjargal Munkhbat uit Mongolië. in de tweede ronde.

De bokser uit Schiedam werd in 2017 nog uitgeroepen tot wereldboksster van het jaar, dit kan gezien worden als een life time achievement award voor haar prestaties de afgelopen jaren.

Wereldkampioen verslagen

Bertrian deed goede zaken tegen de Italiaanse Alessia Mesiano en wist deze te verslaan in de gewichtsklasse tot 57KG. Mesiano haalde in 2016 de wereldtitel binnen voor Italie.

Donderdag en vrijdag staan de volgende partijen op de rol voor beide Nederlandse boksers, de finale vindt aanstaande zaterdag plaats.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws