Wilder vs Fury: WBC zal toestemming geven voor rematch Nieuws
Nieuws

Wilder vs Fury: WBC zal toestemming geven voor rematch

Wilder vs Fury: WBC zal toestemming geven voor rematch
Wilder vs Fury: WBC zal toestemming geven voor rematch

World Boxing Council (WBC) president Mauricio Sulaiman zegt dat ze de Wilder vs Fury rematch zullen toestaan, maar alleen als het wordt gedaan na de 22 december rematch tussen WBC kampioen Dillian Whyte en Derek Chisora.

Tijdens de première in Mexico City van Creed II zei Mauricio: "WBC zal de rematch tussen Wilder en Fury toestaan. We wachten gewoon op 22 december en daarna zullen we de officiële uitspraak doen." Hij omschreef hun eerste clash als: "Een van de beste gevechten die ik heb gezien in een lange, lange tijd."

Rematch waardig

Volgens WBC Boxing.com moet Anthony Joshua vechten op 13 april in de O2 Arena, maar de tegenstander is nog niet officieel bekend gemaakt. Fury stapte in de bres om het tegen de formidabele KO-artiest "Bronze Bomber" Wilder op te nemen, na zijn lange afwezigheid. Hij verraste velen met een fantastisch optreden, wat een tweede kans zeker rechtvaardigt.

LEES OOK: Wilder vs Fury eindigt in gelijkspel

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws