Wilder door Fury flink geraakt! 'Hij moet stoppen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wilder door Fury flink geraakt! 'Hij moet stoppen'

Wilder door Fury flink geraakt! 'Hij moet stoppen'

Vanwege de aard van zijn knock-out verlies, werd Wilder niet geïnterviewd na zijn derde gevecht met Fury. Naar nu blijkt ging wilder niet alleen KO maar brak hij zijn hand en een vinger, ook liep hij een flinke scheur in zijn lip op.
,,‘Het gaat goed,’ zei Scott over Wilder.

,,We hebben de dokter bezocht na de wedstrijd, alles was gaaf. Hij heeft wel een kapotte lip, hij brak zijn hand, brak zijn vinger of knokkel, zoiets is kapot. Maar het leven gaat door."

Niet praten

Scott zei dat hij ervoor zal zorgen dat Wilder een pauze neemt van het boksen, na de twee opeenvolgende verliezen tegen Fury. ,,Ik wil niet echt dat Deontay praat over boksen, hij moet een tijdje stoppen, een tijdje niets doen met boksen", zei Scott.

,,Ik wil hem wat rust gunnen, vooral hierna. Want zelfs na het laatste gevecht was hij zo opgewonden, zo opgewonden over de tijd, in training, arbitrage … hij kon echt nooit rusten. Hij verdiende een goede rust. We gaan ervoor zorgen dat hij die nu wel krijgt", aldus Scott.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws