Home / Nieuws / Boks Nieuws / Whyte vs Chisora 2: ‘Dillian Whyte en Dereck Chisora vechten oude vete uit’

Whyte vs Chisora 2: ‘Dillian Whyte en Dereck Chisora vechten oude vete uit’

Whyte vs Chisora 2: 'Dillian Whyte en Dereck Chisora vechten oude vete uit'

Dillian Whyte hervat zijn rivaliteit tegen Dereck Chisora ​​in een rematch in The O2 op 22 december. De twee boksers vechten een oude vete uit en hebben een appeltje met elkaar te schillen.

Het zwaargewicht duo zal opnieuw tegenover elkaar staan in de Engelse hoofdstad, Londen. Hun laatste confrontatie was iets meer dan twee jaar geleden, toen Whyte een fel betwiste split decision overwinning claimde in de Manchester Arena.

Whyte is sindsdien niet ver verwijderd van een wereldtitelgevecht na nog vier overwinningen, waaronder indrukwekkende op voormalige wereldkampioenen Lucas Browne en Joseph Parker.

Knock-out

Maar ‘The Body Snatcher’ wil eindelijk zijn vete beëindigen met Chisora, die nu een tweede gevecht aangaat met Whyte na een sensationele knock-out op Carlos Takam op de Whyte-Parker vechtkaart in juli dit jaar.

Beide Londenaren willen graag het laatste woord hebben in een langlopend geschil, waarbij de winnaar een kans maakt om te vechten voor de wereldtitel, terwijl de carrière van de verliezer een flinke stap terug zal zijn.

Lange vete

“Dit wordt de uiteindelijke beslechting van een lang geschil,” zei Whyte. ‘Dit is Chisora’s laatste gevecht, de laatste rit van de ezel, ik denk dat hij echt goed moet nadenken over het aannemen van dit gevecht, omdat hij beschadigd naar huis zal gaan en het eruit zal zien alsof hij door een vrachtwagen is overreden.

“Ik geloof dat ik hem deze keer op een verwoestende manier uitschakel. De vorige keer was mijn eerste 12 ronder en ik was een beetje onervaren, maar deze keer zal ik precies weten wat te doen. Hij is aan het einde van zijn carrière. “

Bekijk ook

Transgender schrijft geschiedenis: ‘wint eerste prof bokswedstrijd als man’

Foto: Instagram Pat Manuel schreef zaterdag geschiedenis als de eerste Amerikaans transgender man die aan ...

Canelo Álvarez verslaat Gennady Golovkin en pakt de WBA en WBC titels

2019 zou wel eens een geweldig jaar kunnen worden voor het boksen

Gennady Golovkin tegen Canelo Alvarez (screenshot YouTube) Wat was de laatste bokstrilogie waar je echt van ...

World Boxing Super Series in gevaar: ‘boksers wachten nog steeds op hun bonussen’

Er is toenemende bezorgdheid dat het ambitieuze single-elimination-toernooi van de World Boxing Super Series zal ...