WERELDKAMPIOEN JOSH TAYLOR: 'Boksen zonder publiek geen flikker aan' Nieuws
Nieuws

WERELDKAMPIOEN JOSH TAYLOR: 'Boksen zonder publiek geen flikker aan'

WERELDKAMPIOEN JOSH TAYLOR: 'Boksen zonder publiek geen flikker aan'
WERELDKAMPIOEN JOSH TAYLOR: 'Boksen zonder publiek geen flikker aan'

Topbokser Josh Taylor vreest dat het moeilijk zal zijn om zichzelf te motiveren om te vechten zonder publiek.

Taylor ziet het vechten zonder publiek als 'gewoon sparren' maar dan achter gesloten deuren waar geen flikker aan is.De Schot zou zijn WBS en IBF titels te verdedigen tegen de Thaise tegenstander Apinun Khongsong in Glasgow op 2 mei.

Maar de uitbraak van het coronavirus heeft daar een stokje voor gestoken doordat Groot-Brittannië op slot is. En zelfs wanneer de beperkingen van de Britse regering worden opgeheven komt er geen shot in de zaak.

Saaie boel boksen zonder publiek

De British Boxing Board of Control gewaarschuwd dat geplande bokswedstrijden mogelijk nog meer vertraging oplopen als ze de National Health Service extra belasten. Taylor zegt dat de afwezigheid van fans en publiek hem een ​​winst voordeel zou kunnen ontnemen.

"Het zou een beetje een veredelde sparringwedstrijd zijn als er maar 50 mensen in het gebouw zijn", vertelde Taylor aan de bokspodcast van BBC Radio. "Bovendien is het super saai en stil en zal het mij terug werpen naar de tijd dat ik als amateur bokste voor 20 man, en daar vond ik geen flikker aan. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws