Wereldkampioen boksen opgepakt voor rijden met drank op Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen boksen opgepakt voor rijden met drank op

Wereldkampioen boksen opgepakt voor rijden met drank op
Wereldkampioen boksen opgepakt voor rijden met drank op

De Russische professionele bokser Sergey Kovalev werd maandag gearresteerd voor rijden met drank op.

Volgens TMZ Sports werd de voormalige lichtgewicht zwaargewicht kampioen langs de weg gezet door de politie in Los Angeles. Na een blaastest werd Kovalev gearresteerd en een aantal uren vastgehouden.

Kovalev heeft een 34-1-1 record als een professionele bokser. Sinds hij in 2009 zijn profdebuut maakte, heeft hij van 2014 tot 2016 meerdere licht zwaargewicht wereldkampioenschappen gehouden, waaronder de WBA- en IBF-titels. Hij heeft ook de WBO-titel in bezit gehad van 2013 tot 2019.

Dodelijk

In zijn wedstrijd tegen Roman Simakov, sloeg Kovalev zijn tegenstander in de zesde ronde neer. Het gevecht werd gestopt en Kovalev won de wedstrijd door TKO. Simakov werd echter voor behandeling naar het ziekenhuis gestuurd. Hij raakte in coma en stierf drie dagen later.

Kovalev is ook verwikkeld in een rechtszaak met model- en tv-actrice Jamie Frontz, zij diende een aanklacht in tegen Kovalev en beweerde dat hij haar en haar hond in juni 2018 had aangevallen.

Aanval

Ze beweerde dat de vermeende aanval plaatsvond nadat ze zijn seksuele avances had afgewezen na de opening van een boksschool in Big Bear. Frontz beweerde dat Sergey Kovalev haar sloeg, waardoor zijn een gebroken neus, hersenschudding en scheuren in haar gezicht opliep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws