Wereldkampioen boksen Alicia Holzken 24 juli weer in actie
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Wereldkampioen boksen Alicia Holzken 24 juli weer in actie

Wereldkampioen boksen Alicia Holzken 24 juli weer in actie

Wereldkampioen boksen Alicia Holzken 24 juli weer in actie
Alicia Holzken (links)

Het ziet er naar uit dat wereldkampioen boksen Alicia Holzken de eerste Nederlandse is die weer de ring in gaat. Dit na de coronavirus lockdown die veel sporten stopzette.

Alicia Holzken zal op 24 Juli boksen in Novi Pazar, Servië tijdens “Kuč Boxing Night”. Holzken vocht haar laatste wedstrijd in de zomer van 2019. Het talent die een bliksem carrière doormaakt in het boksen na eerst succesvol te zijn geweest in het kickboksen. Holzken bezit de WIBF en GBU wereldtitels

Eerste Nederlandse bokser in actie

Holzken de huidige WIBF Flyweight Champion tekende eerder dit jaar bij O1NE.SPORT uit Duitsland. Het management onder leiding van Daniel Todorovic. Deze top promotor had al langer het oog laten vallen op het top talent uit Eindhoven. Voorheen stond Holzken onder contract bij het Deense QPro boxing.

De bokswedstrijd van Holzken zal plaatsvinden in het dames bantamgewicht. Alicia bokst tegen de Servische Saida Bukvic. In Nederland is het voorlopig nog niet toegestaan om bokswedstrijden te houden. Alle ogen zijn gericht op september, wellicht dat het daarna mogelijk wordt.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page