WEG ER MEE: Er zijn teveel boks wereldtitels en kampioenen Boks Nieuws
Boks Nieuws

WEG ER MEE: Er zijn teveel boks wereldtitels en kampioenen

WEG ER MEE: Er zijn teveel boks wereldtitels en kampioenen
WEG ER MEE: Er zijn teveel boks wereldtitels en kampioenen

Als het aan bokskampioen Errol Spence ligt worden er een groot aantal boks wereldtitels afgeschaft. En dito kampioen aan de kant gezet.

Errol Spence Jr. zegt dat er te veel vechters zijn die zichzelf wereldkampioen boksen noemen. En hij wil dat de sport al deze titels gaan opheffen. Spence die zelf een aantal titel heeft is het zat met alle titels.

Spence verdedigt zijn twee titels IBF- en WBC op 21 november tegen Danny Garcia. En Spence wordt beschouwd als een van de zeldzame legitieme wereldkampioenen. "Met al die vage titels wordt de bokssport afgezwakt zegt Spence en noemt er een paar op.

Weg met al die onzin titels

"WBC Diamond riem, De titel van de WBC-franchise, WBC Eeuwige kampioen, WBC Silver-titel. De WBC tussentijdse wereldtitels, WBA ‘regulier’, WBA Goud. Ring Magazine titel en de Lineaire titel," (de laatste heeft Tyson Fury in. handen)

"De bokssport zou slechts één kampioen per divisie moeten hebben in plaats van wat we nu hebben. Namelijk 11 potentiële kampioenen in elke divisie, "aldus Spence.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws